News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να ηγείται της Castilla για άλλη μια σεζόν

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Florentino Pérez γνωρίζει ήδη ότι το πρώην madridista επτά θα συνεχίσει μια ακόμη σεζόν, την έκτη του, ως επικεφαλής της πρώτης θυγατρικής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Οι συναντήσεις διαδέχονται η μια την άλλη τις τελευταίες μέρες στο Valdebebas. Οι αποφάσεις πάσης φύσεως πολλαπλασιάζονται. Το μέλλον πολλών παικτών και προπονητών υποβάλλεται σε μελέτη απ’την αθλητική διοίκηση του λευκού συλλόγου. Μία απ’τις πιο σημαντικές έκανε αναφορά στο μέλλον του Ραούλ Γκονζάλες. Ο προπονητής της Castilla θα συνεχίσει, όπως ανέφερε η MARCA, για μία ακόμη σεζόν στο τιμόνι της πρώτης madridista θυγατρικής.

Ο προπονητής το επιβεβαίωσε στον José Ángel Sánchez, γενικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης. Η εμπιστοσύνη του συλλόγου στον Ραούλ είναι ολική κι απόλυτη κι όσο θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στο Valdebebas, δεν θα υπάρχει εμπόδιο να συμβεί αυτό. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ξεκάθαρο ότι δεν θα απαλλαγεί ποτέ απ’τον Ραούλ λόγω του τι αντιπροσωπεύει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και του τι μπορεί να προσφέρει στο Valdebebas.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι χαρούμενος με την απόφαση που πήρε ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η συνεννόηση ανάμεσα στους προπονητές της πρώτης και της δεύτερης ομάδας του λευκού συλλόγου είναι απόλυτη. Ο Ραούλ συμμετέχει σε συσκέψεις και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την πρώτη ομάδα, αφού ο Ιταλός τον έχει κάνει συμμέτοχο στη δουλειά του προπονητικού επιτελείου. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης που θα ξεκινήσει την προετοιμασία σ’ένα μήνα και δέκα μέρες θα’ναι μια μίξη των δύο ομάδων.

Προετοιμασία της σεζόν 24-25

Μάλιστα, ο Raúl González συνεργάζεται εδώ και βδομάδες με τον Manuel Fernández, διευθυντή της cantera, στην προετοιμασία του ρόστερ της Castilla για την επόμενη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι για λίγες μέρες υπήρχε μια κάποια σκιά αμφιβολίας γύρω απ’το μέλλον του προπονητή, αλλά η επιβεβαίωση της παραμονής είναι γεγονός.

Οι λευκοί ηγέτες έχουν επίσης ξεκάθαρο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μια προσφορά ή πρόταση που μπορεί να θεωρηθεί ενδιαφέρουσα απ’τον Ραούλ, αλλά μέχρι να φτάσει αυτή η πιθανότητα, η αποστολή του πρώην επιθετικού είναι να δώσει μορφή στο πρότζεκτ της cantera της οντότητας.

Αυτή που ξεκινά τον ερχόμενο Αύγουστο θα’ναι η έκτη σεζόν στο τιμόνι της Castilla, μιας ομάδας την οποία θα πρέπει να διαμορφώσει για άλλη μια φορά απέναντι στις αποχωρήσεις που θα ανακοινωθούν. Η πρώτη απ’αυτές ήταν του Vinícius Tobías, του οποίου η οψιόν αγοράς δεν έχει ενεργοποιηθεί. Τώρα έρχεται η στιγμή της μάχης ανάμεσα σε εκπροσώπους και ηγέτες μπροστά στην επιθυμία ορισμένων παικτών να αναζητήσουν μια ζωή μακριά απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τουλάχιστον να εξελιχθούν σε μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.

Είναι δύσκολο για αυτούς να έχουν μόνιμη θέση στην πρώτη ομάδα, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Αντσελότι θέλει να 'έχει' τον Μάριο Μαρτίν και τον Νίκο Παζ, αλλά θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό απ’τις κινήσεις της πρώτης ομάδας. Ένας απ’τους παίκτες που τραβάει περισσότερο την προσοχή του Ιταλού τεχνικού είναι ο Φραν Γκονζάλες, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ της Καστίγια, αλλά τον οποίο δεν θα χάσουν απ’τα μάτια τους στην πρώτη ομάδα.

Στο Valdebebas έχουν ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορέσουν να φύγουν απ’την ομάδα όλοι όσοι θέλουν. Είναι η στιγμή να επιστρέψουν οι δανεικοί και να αποφασίσουν τι θα τους συμβεί, όπως οι περιπτώσεις των Javi Villar, Nakai, Leiva ή Pablo Ramón.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.