News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Manchester United εμφανίζεται με πολλά λεφτά για να πάρει τον Yoro

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η αγγλική ομάδα έχει βάλει στο τραπέζι μια προσφορά πάνω απ’την αγορά για να υπογράψει τον 18χρονο παίκτη


Πολλές είναι οι ομάδες που δίνουν μάχη για να πετύχουν την υπογραφή του Λένι Γιόρο. Η τελευταία που εμφανίστηκε και με μεγάλη οικονομική δύναμη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος έχει βάλει στο τραπέζι μια πρόταση πάνω απ’την αγορά για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένος να δεχτεί κάποιες απ’τις αξιώσεις που έχει θέσει η Λιλ για να κλείσει η επιχείρηση και οι οποίες αφορούν ποσά κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το’χει ξεκάθαρο και θέλει να υπογράψει τον στόπερ, αλλά έχει ήδη μεταφέρει στον παίκτη και τον ατζέντη του ότι πρέπει να περιμένει, ότι πρέπει να αντισταθεί στον πειρασμό μιας υψηλότερης προσφοράς αν θέλει πραγματικά να φορέσει τα λευκά. Ο madridista σπόρος έχει ήδη μπει εδώ και μήνες, αλλά όπως συνέβη με τον Καμαβίνγκα και τον Τσουαμένι, πρέπει να περιμένει να θεωρήσουν απ’το Valdebebas ότι είναι η στιγμή να ξεκινήσουν μια οριστική επίθεση.

Τις επόμενες μέρες υπάρχουν πολλές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν απ’τους madridistas ηγέτες. Είναι κομμάτια που πρέπει να ταιριάξουν και το καθένα απ’αυτά χρειάζεται το χρόνο και τη στιγμή του. Οι επαφές με τον Γιόρο δεν έχουν σταματήσει κι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μετέφερε πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία του να παίξει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Για το λόγο αυτό, τώρα πρέπει να περιμένει και να αποκηρύξει ορισμένα πράγματα, δηλαδή χρήματα.

Ένα ζήτημα όλων των πλευρών

Ο Λένι Γιόρο είναι ένας απ’αυτούς τους παίκτες που η Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζει ως στρατηγικούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μετράνε λεπτομερώς μια πιθανή επιχείρηση για να πετύχουν την υπογραφή του. Η γραμμή που χαράχθηκε είναι ξεκάθαρη και κανείς δεν πρόκειται να τη θέσει σε κίνδυνο. Με ορισμένους παίκτες, είναι αδύνατο να αποφευχθεί η συνήθης δημοπρασία, αλλά στο Valdebebas έχουν ξεκάθαρο ότι το κλείσιμο μιας μεταγραφής είναι υπόθεση όλων των μερών κι όχι απλώς ένα θέμα προσφοράς χρημάτων και μη ορισμού ενός ορίου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξαναφτιάξει μια ομάδα που έχει υποστεί μεγάλη ζημιά τις δύο τελευταίες σεζόν. Ο Γιόρο είναι ένας απ’τους στόχους της και μιας και γνωρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγά τον Γάλλο, έχει κινηθεί γρήγορα για να προσπαθήσει να κλείσει μια τριμερή συμφωνία. Προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής της Λιλ αντιστέκεται.

Ο Γιόρο βρέθηκε το Σάββατο στο Γουέμπλεϊ απολαμβάνοντας τον τελικό και ορισμένα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είχε μια συνάντηση με τους ηγέτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λευκός σύλλογος, μέσω του Juni Calafat, έχει κάνει ήδη τη δουλειά του, η οποία είναι να θέσει τις βάσεις για μια συνεννόηση, να προσφέρει και να δείξει στον ποδοσφαιριστή μια εγγύτητα τόσο με τον αθλητή όσο και με τον άνθρωπο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.