News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti ζητά ξανά απ’τον Nacho να μείνει στη Real Madrid για έναν ακόμη χρόνο

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο προπονητής έχει πάει στο άμεσο μήνυμα: «Είσαι τρελός; Μείνε εδώ, μαζί μας». Το γεγονός είναι ότι αυτό που φαινόταν κάτι σταθερό και αποφασιστικό υπάρχει ακόμη χρόνος να ξεχαστεί.


Μέρες συσκέψεων στο Valdebebas, αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν για το μέλλον της λευκής ομάδας τη σεζόν 24-25. Πριν φύγει για να απολαύσει τις διακοπές, ο Κάρλο Αντσελότι δεν ήθελε να αφήσει καμία εκκρεμότητα, αν κι ο Ιταλός γνωρίζει ότι οι αποφάσεις του συλλόγου είναι αυτές που καθορίζουν τη στρατηγική. Ένα απ’τα τελευταία πράγματα που έκανε ο Ιταλός τεχνικός ήταν να μιλήσει με τον Νάτσο Φερνάντεζ, σε μια ακόμη προσπάθεια να κάνει τον αρχηγό να φορέσει λευκά για άλλη μια σεζόν.

Ο προπονητής του το είπε ήδη πριν από βδομάδες, αλλά έχει επιμείνει ξανά τις τελευταίες ώρες. Ο Αντσελότι έχει ζητήσει απ’τον madridista αμυντικό να συνεχίσει, να αλλάξει την απόφασή του να φύγει και να συνεχίσει μια ακόμη σεζόν ως αρχηγός του γκρουπ, ως ο υποδειγματικός αρχηγός κι ο οποίος σ’ένα χρόνο ξέρει ήδη τι σημαίνει να σηκώνεις τρία κύπελλα, όντας η αναφορά των συμπαικτών και των οπαδών.

«Μην κάνεις καμιά τρέλα, μείνε εδώ, μαζί μας, στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο προπονητής στον Ισπανό διεθνή, σε μια προσπάθεια να τον εμποδίσει να αφαιρέσει δυναμική και ισορροπία απ’την λευκή ομάδα. Και στο απτό όσο και στο άυλο. Συνεισφέρει όταν παίζει και το κάνει επίσης κι όταν δεν εμφανίζεται στο γήπεδο. Έχει μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από ένας απλός παίκτης, έχει γίνει ο καθρέφτης στον οποίο κοιτάζονται καθημερινά όσοι κατοικούν στο Valdebebas.

Συνάντηση με τον Florentino Pérez

Πριν από μήνες, ο Νάτσο είχε αποφασίσει εντελώς ότι αυτή ήταν η τελευταία του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και το είπε τόσο στον προπονητή όσο και στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Τώρα αμφιβάλλει κι όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες βδομάδες, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών, της φιέστας και των πανηγυρισμών, έχουν γίνει ένα καλό επιχείρημα για να συνεχίσει, αλλά ακόμη δεν υπάρχει μια σταθερή απόφαση.

Η πρώτη επιλογή που έχει χειριστεί απ’την αρχή ήταν να ξεκινήσει μια εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες με την οικογένειά του, αλλά δεν καταλήγει να υλοποιηθεί. Η Al Nassr του Cristiano Ronaldo είναι η πιο πρόσφατη ομάδα που εμφανίστηκε, αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνε, τουλάχιστον αρχικά. Η προσφορά μιας ακόμη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν λήγει και παραμένει σε ισχύ.

Συζήτηση με τον Αντσελότι

Θα’ταν περίεργο αν ήταν ο προπονητής αυτός που θα έπειθε τελικά τον αμυντικό να συνεχίσει μια ακόμη σεζόν με τα λευκά, όταν η απόφαση να φύγει προερχόταν απ’το ότι δεν αισθανόταν εκτιμώμενος πλήρως απ’ότι του πρόσφερε ο Αντσελότι στον αγωνιστικό χώρο. «Δεν ξέρεις πόσο κρύο κάνει εκεί έξω», λέει ο προπονητής εκ πείρας.

Ο Νάτσο, εκτός απ’το ότι σήκωσε το κύπελλο στον ουρανό του Γουέμπλεϊ, υπήρξε πρωταγωνιστής σε 12 απ’τους 13 αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Έχασε μόνο τον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στους υπόλοιπους ήταν εκεί, βγαίνοντας μπροστά κι αντιμετωπίζοντας παίκτες όπως ο Χάλαντ ή ο Χάρι Κέιν, των οποίων τις εμφανίσεις κατάφερε να ακυρώσει ή να ελαχιστοποιήσει. Ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο ήταν πιο σημαντικός κι όχι μόνο επειδή είναι επικεφαλής της στιγμής του κυπέλλου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.