News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο πρωταθλητής επιστρέφει στις 15 Ιουλίου

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Του J. L. Calderón

Θα επιστρέψουν στη δουλειά μαζί με την Καστίγια λόγω της έλλειψης παικτών της πρώτης ομάδας


Ο πρωταθλητής Ευρώπης θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα 15 Ιουλίου. Μπροστά στην έλλειψη παικτών του πρώτου ρόστερ λόγω της συμμετοχής πολλών διεθνών στο Euro (11 madridistas) και στο Copa América (5), η Μαδρίτη θα επιστρέψει στη δουλειά μαζί με την Castilla (επιστρέφουν την ίδια μέρα) και τις πρώτες βδομάδες θα συνεργαστούν.

Το Valdebebas θα’ναι η έδρα της προετοιμασίας και η περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες θα περιοριστεί στα τρία προγραμματισμένα φιλικά. Μια περιοδεία στην οποία θα συμμετέχουν επίσης κι αρκετοί canteranos γιατί σ’αυτό το σημείο είναι περισσότερο από πιθανό να υπάρχουν ακόμα αρκετοί διεθνείς σε διακοπές (θα απολαύσουν τουλάχιστον τρεις βδομάδες διακοπών ανάλογα με το πότε θα τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους).

Ο πρώτος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Soccer Champions Tour αυτού του καλοκαιριού θα’ναι στις 31 Ιουλίου εναντίον της AC Milan στο Soldier Field Stadium στο Σικάγο. Στις 3 Αυγούστου, στο MetLife Stadium στο Νιου Τζέρσεϊ, ένα γήπεδο χωρητικότητας 82.500 θεατών, θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα σ’ένα νέο Clásico σε προετοιμασία. Οι άνδρες του Αντσελότι θα κλείσουν την περιοδεία των φιλικών επί βορειοαμερικανικού εδάφους στις 6 Αυγούστου κόντρα στην Τσέλσι στο Στάδιο Bank of America στο Σάρλοτ (Βόρεια Καρολίνα). 8 μέρες αργότερα, η Μαδρίτη θα παίξει για τον πρώτο τίτλο της σεζόν: το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην Αταλάντα, στις 14 Αυγούστου.

Εν αναμονή του Euro και του Copa América

Μια περιοδεία που θα εξαρτηθεί απ’το Euro και το Copa América, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα’χει πολλούς παίκτες να αγωνίζονται και στις δύο διοργανώσεις. Έτσι, μετά την ανακοίνωση της περιοδείας στην ιστοσελίδα, ο λευκός σύλλογος επεσήμανε τη συμμετοχή των παικτών του σ’αυτήν. «Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης θα συμμετάσχουν στο Soccer Champions Tour 2024, εκτός από αυτούς που θα παίξουν στους ημιτελικούς και στον τελικό του Euro ή του Copa América».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.