News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: Ο Keylor Navas είναι πια παίκτης της PSG

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ο τερματοφύλακας υπογράφει για τον παριζιάνικο σύλλογο και αφήνει τη Μαδρίτη μετά από πέντε σεζόν


Επίσημο. Ο Keylor Navas είναι πια παίκτης της PSG. Ο tico τερματοφύλακας αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από πέντε σεζόν μετά τη συμφωνία στην οποία έχει φτάσει το γαλλικό και το ισπανικό club για τη μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος είχε ζητήσει απ’τον Ζιντάν να φύγει απ’την λευκή ομάδα για να απολαύσει περισσότερα λεπτά. Ο Zidane κατέληξε να υποχωρήσει κι ο Keylor φεύγει υπογράφοντας με το παριζιάνικο σύνολο για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Ο Keylor Navas αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση τριών Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στις τρεις σεζόν που ξεκίνησε βασικός, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στους madridistas οπαδούς για τις επιδόσεις του και πάνω απ 'όλα για την άψογη συμπεριφορά του στις πέντε σεζόν που φόρεσε τα λευκά. Φεύγει με δώδεκα τίτλους, εννέα από αυτούς ως βασικός.

Η αποχώρηση του Keylor, για την οποία η Μαδρίτη εισπράττει το ποσό των περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ, προκαλεί την άφιξη στο λευκό club του Areola, ο οποίος προσγειώνεται στη Μαδρίτη δανεικός για μια σεζόν χωρίς οψιόν αγοράς. Κι αυτό γιατί το λευκό club αναγκάστηκε να πάει στην αγορά αναζητώντας έναν τερματοφύλακα, καθώς η madridista οντότητα άφησε τους Luca Zidane και Andrei Lunin να φύγουν αυτό το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί στη Μαδρίτη πίστεψαν στην παραμονή του Keylor Navas έχοντας απορρίψει αρκετές προσφορές αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικά άνοιξαν τις πόρτες στον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν μπόρεσε να πει όχι στην προσφορά του γαλλικού club.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.