News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vinícius Junior ζητά βήμα

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Του Pablo Polo

Το βραζιλιάνικο μαργαριτάρι επιστρέφει στη Μαδρίτη με ανανεωμένο ενθουσιασμό, αφού έκανε εντύπωση με την Κ 20


Ο Vinicius Junior εντάσσεται αύριο στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας παίξει δύο φιλικά κατά της Χιλής με τη Βραζιλία Κ 20, και τα δύο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του sudamericano πρωταθλήματος της εν λόγω κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί απ’τις 20 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου στη Χιλή, και στο οποίο ο madridista έχει όλες τις πιθανότητες να κληθεί. Και περισσότερο μπροστά στην απόδοση που έχει προσφέρει σ’αυτές τις δύο αναμετρήσεις, με δύο ισοπαλίες (1-1 και 2-2) και στις οποίες έχει καταστήσει σαφή την κλάση του.

Βασικός στην πρώτη απ’τις αναμετρήσεις κι έχοντας παίξει μισή ώρα στη δεύτερη, και στις δύο περιπτώσεις έχει αποδείξει ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας κι ότι η ταχύτητά του με τη μπάλα στα πόδια είναι στο εύρος πολύ λίγων στην ηλικία του. Το όνειρό του τώρα είναι να μπορέσει να τα δείξει όλα αυτά με τη λευκή φανέλα, δεδομένου ότι μέχρι τώρα έχει μόλις λίγα λεπτά: κανά δυο εναντίον της Atlético για να κάνει ντεμπούτο, κι άλλα δέκα στη Βιτόρια. Πολύ λίγος χρόνος για να αφήσει τη σφραγίδα σου.

Αλλά το πέρασμά του απ’την Canarinha έχει χρησιμεύσει επίσης στον Vinicius για να επιστρέφει στη Μαδρίτη με ανανεωμένο ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση και μ’ένα μήνυμα στον Lopetegui για το τι είναι ικανός να κάνει. Ο πρώην της Φλαμένγκο ζητά βήμα, αλλά ξέρει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά το μακρύ ταξίδι και μπροστά σ’αυτό που διακυβεύει μια Μαδρίτη σε κρίση, θα’ναι δύσκολο να’χει λεπτά. Μόλις που έχει μπει στα σχέδια του Julen κι αν τελικά κληθεί απ’τη Βραζιλία Κ 20 θα χάσει επιπλέον σχεδόν ένα μήνα ανταγωνισμού. Για αυτόν τον λόγο, ο παίκτης θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που του μένει αυτούς τους δύο μήνες για να αλλάξει την κατάστασή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έχει υπάρξει περισσότερο πρωταγωνιστής στην Castilla παρά στις εντολές του Julen.

Οι αισθήσεις του

Ο παίκτης έδειχνε ευχαριστημένος με το πέρασμα απ’την εθνική και με το ότι έχει την ευκαιρία να πετύχει στη Μαδρίτη: «Είναι πάντα καλό να παίζεις με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και να μοιράζεσαι μαζί τους. Το να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανεκτίμητο. Είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί, το οποίο ήθελα πάντα να εκπληρώσω, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προετοιμασία του Sudamericano Κ-20 που θα διεξαχθεί στη Χιλή. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι με τους ανθρώπους απ’τη Βραζιλία, επειδή υπάρχει πολύ συζήτηση για ποδόσφαιρο και βιώνεις εμπειρίες που χρειάζεται κάθε παίκτης».

Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει και γι’αυτό ο Vinicius παραμένει πεπεισμένος ότι είναι ήδη ικανός να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του από ό, τι έχει κάνει μέχρι τώρα: «Έχω ήρεμο το μυαλό μου γιατί μόλις ήρθα. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα, είναι πολύ καλή κι ελπίζω να προπονηθώ για να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’το ντεμπούτο στο Μπερναμπέου», σχολιάζει ο παίκτης, ο οποίος δεν σκέφτεται την αποχώρηση του Κριστιάνο: «Θα’θελα να΄χα παίξει μαζί του».





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.