News Update :

powered by Agones.gr - livescore

El Larguero: "Η Ρεάλ Μαδρίτης αποσυναρμολογεί τα επιχειρήματα του Tebas για να παίξει στο Miami"

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Σε μια επιστολή στην οποία είχε πρόσβαση το cadena SER


Η Ρεάλ Μαδρίτης αποσυναρμολογεί σε μια επιστολή στην οποία είχε πρόσβαση η «El Larguero» τα επιχειρήματα του Javier Tebas για να παίξει στο Μαϊάμι. Η οντότητα της οποίας προεδρεύει ο Florentino Pérez εξηγεί ότι δεν έχουν ενημερωθεί απ’τη LaLiga σε καμία στιγμή γι’αυτή τη δυνατότητα κι επομένως δεν έχουν την εξουσιοδότησή τους.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι σύμφωνη στο να μπορεί, ένας από τους αγώνες του Εθνικού Πρωταθλήματος της Primera División στους οποίους συμμετέχει η οντότητά μας, να διεξαχθεί, με εθελοντική απόφαση, σε ουδέτερο έδαφος. Εκπλήσσει ένα τέτοιο αίτημα να προέρχεται από αυτόν που θα έπρεπε να διατηρεί μια θέση εξαίρετης αμεροληψίας. Εκπλήσσει η εκδήλωση της Laliga με στόχο να προσπαθήσει να δικαιολογήσει ένα ενδιαφέρον σε σχέση με τους οπαδούς το οποίο, περιέργως, δεν έχει ληφθεί υπόψη κατά την εμπορία των εν λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αναθέτοντας τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων για τις Ηνωμένες Πολιτείες στο beIN, του οποίου το δίκτυο beIN Sports έχει ένα ετήσιο μέσο όρο ακροαματικότητας 0,02%», διαβεβαιώνει το λευκό σύνολο στην επιστολή του.

Το cadena SER είχε επίσης πρόσβαση στην επιστολή που έστειλε ο Javier Tebas στον Rubiales λέγοντας ότι είχε την υποστήριξη μιας σειράς συνδέσμων που στη συνέχεια έχουν αποσύρει την υποστήριξή τους στο πρότζεκτ της Laliga στο Μαϊάμι.

Ο José Manuel Mateos, πρόεδρος των Ενώσεων Οπαδών, έδειξε την αποδοκιμασία του σ’αυτό το πρότζεκτ: «Ο Tebas λέει ότι δεν χρειάζεται να ενωθούμε, ότι το πρότζεκτ θα βγει. Εξ αρχής καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι μια καλή είδηση ​​για τους οπαδούς να πάνε να παίξουν ένα παιχνίδι στο Miami. Σε μας λένε ότι οι παίκτες της Girona και της Barça είναι σύμφωνοι, οπότε εμείς πρέπει να το πιστέψουμε. Ως οπαδό θα μου κακοφαινόταν να γίνεται ένας αγώνας στις ΗΠΑ, να γίνεται ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι στις 22.00 η ώρα Ισπανίας, να γίνονται παιχνίδια τη Δευτέρα και την Παρασκευή, ότι το φθηνότερο εισιτήριο είναι 70 ευρώ».






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.