News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino θα εξηγήσει στα μέλη το σχέδιό του... και το αντίο του Cristiano Ronaldo

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Την Κυριακή θα ασχοληθεί με όλα όσα σχετίζονται με το νέο στάδιο και την αποχώρηση του Πορτογάλου παίκτη


Ο Florentino Perez έχει την Κυριακή μια σημαντική συνάντηση με τους εκπροσώπους των μελών της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία θα υποβάλει προς έγκριση, ένα δάνειο ύψους 525 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση της εξαγγελθείσας μεταρρύθμισης του γηπέδου. Με λίγους κάποιους χωρίς κάποιο κώλυμα και που μιλούν για κάποια έσοδα των 748,04 εκατομμυρίων ευρώ, κατά την τελευταία σεζόν, ποσό ρεκόρ της οντότητας.

Η μεταρρύθμιση του σταδίου θα ξεκινήσει πριν από το τέλος αυτής της σεζόν και θα διαρκέσει τρεισήμισι χρόνια, όπως ομολόγησε ο λευκός πρόεδρος στα μέλη που συγκεντρώθηκαν στο Bernabéu. Αρχικά, η μεταρρύθμιση επρόκειτο να γίνει απ’το ταμείο IPIC, το οποίο εγγυόταν 400 εκατομμύρια ευρώ με αντάλλαγμα την ονομασία του σταδίου. Η παραίτηση του ταμείου απ’την υπογεγραμμένη σύμβαση έχει βυθιστεί σε μια δίκη στο διαιτητικό δικαστήριο του Παρισιού.

Το αντίο του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν επίσης θέμα συζήτησης, στιγμή κατά την οποία ο πρόεδρος εξήγησε τις λεπτομέρειες της κατάστασης που οδήγησε τον Πορτογάλο να πουληθεί στη Γιουβέντους.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.