News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lopetegui: "Τα πράγματα στο τέρμα είναι πιο απλά από αυτό που θέλετε να δείξετε"

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Του Agustín Martín

Ο τεχνικός ανέλυσε το rotation ανάμεσα σε Keylor και Courtois


Ο Julen Lopetegui εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα κατά της Espanyol. Ο λευκός προπονητής μίλησε για τα πιθανά rotations μετά το ντεμπούτο με νίκη στο Champions League εναντίον της Roma.

5 αγώνες σε 15 ημέρες. Καθορίζει τη δουλειά σας αυτό; "Είναι φυσιολογικό το ημερολόγιο να’ναι έτσι. Μια ομάδα που παίζει στο Champions League, είναι κάτι φυσιολογικό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με φυσικότητα, γνωρίζοντας την ανάγκη για το βάθος της ντουλάπας και το ρόστερ θα χρησιμοποιηθεί".

Η αποβολή του Cristiano: "Δεν την έχω δει πολύ καλά, έχω δει κάποια εικόνα, αλλά όλοι μου έχουν πει ότι δεν ήταν αποβολή. Τα λάθη συμβαίνουν μερικές φορές. Το VAR βοηθά πάντα να υπάρχουν λιγότερα λάθη, επειδή οι εικόνες φαίνονται με περισσότερη ηρεμία, είναι ευκολότερο να κάνεις λιγότερα λάθη. Αν, όπως φαίνεται, δεν ήταν μια δίκαιη αποβολή, θα ληφθούν αποφάσεις... Δεν χρειάζεται να μιλήσω γι 'αυτό".

Rotations: "Ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσουμε αυτό είναι παιχνίδι με παιχνίδι, είναι το πώς θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάθε κατάσταση. Με βάση αυτό θα αναζητήσουμε τις καλύτερες αποφάσεις για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε λαμβάνοντας υπόψη τη φθορά του καθενός. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση του ρόστερ είναι πολύ σημαντική. Τώρα και πάντα. Αλλά όταν έχεις 7 παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι λογικό. Αύριο θα δούμε την εντεκάδα μόλις έχουμε τις αισθήσεις αύριο. Αύριο θα λάβουμε τις αποφάσεις.

Carvajal: "Είχε ένα προβληματάκι, αύριο δεν θα παίξει και θα προσπαθήσουμε να τον ανακτήσουμε εναντίον της Σεβίλλης".

Εκατό μέρες στο πόστο: «Μου φανήκαν πολύ σύντομες. Όλα πάνε τόσο γρήγορα που επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και δεν ήξερα ότι ήταν ήδη εκατό μέρες. Θα προσπαθήσουμε να’ναι πολλές περισσότερες και να συνεχίσει η ομάδα να εξελίσσεται και να’ναι έτοιμη για να κερδίζει. Βαθμολογία; Οι βαθμολογίες μπαίνουν στο τέλος, όπως σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο ή κολλέγιο. Το τέλος της σεζόν θα’ναι όταν έρθει η ώρα. Στην ομάδα βάζω 10, πάνω απ’όλα στην στάση και στην προθυμία να δουλέψουν και να θέλουν να’μαι μια ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι για το τέλος της σεζόν».

Espanyol: "Θα’ναι ένα πολύ, πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η Εσπανιόλ είναι μια πολύ βελτιωμένη ομάδα, πολύ πλήρης κι επιπλέον έχει όλη την εβδομάδα για να προετοιμάσει το παιχνίδι. Έχει έναν σπουδαίο προπονητή και θα μας αναγκάσει να καταβάλουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσουμε. Είναι ο πιο απαιτητικός αγώνας μέχρι στιγμής στο Bernabéu".

Ενάντια στη Roma σας φάνηκε η καλύτερη Μαδρίτη εδώ και χρόνια; Σας φάνηκε τόσο καλή; "Δεν ζούμε με την κριτική, είτε καλή είτε κακή, αλλά απ’τις δικές μας αναλύσεις. Η ομάδα έκανε έναν καλό αγώνα. Σε όλα βλέπεις πράγματα που πρέπει να διορθώσεις. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, είναι ιστορία κι ο πραγματικά σημαντικός αγώνας είναι της Espanyol".

Odriozola: "Τη σύνθεση θα τη δώσουμε αύριο. Είναι καλά, δουλεύει καλά, όπως και οι υπόλοιποι".

Θα’χαν αποβάλει τον Cristiano με τη φανέλα της Μαδρίτης; "Δεν έχω γνώμη. Σίγουρα είναι μια συζήτηση περισσότερο για εσάς παρά για μένα".

Με τα rotations αλλάζει η ομάδα τον τρόπο του παιχνιδιού της; «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια βασική εντεκάδα, αλλά σε κάθε παιχνίδι παίζουν 14 και σ’ένα ρόστερ που θέλει να κερδίσει τα πάντα, είναι όλοι σημαντικοί. Δεν υπάρχουν δύο ίδιοι παίκτες κι όλοι θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν αυτό που νιώθουμε».

Πώς ζουν Courtois και Keylor την κατάσταση; Είναι άνετοι; "Προπονούνται φαινομενικά, ανταγωνίζονται καλά. Υπάρχει μια φυσικότητα σε όλες τις καταστάσεις. Τα πράγματα είναι απλούστερα σε επαγγελματικό επίπεδο από αυτό που θέλετε να δείξετε. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που μας δίνουν οι τρεις".

Σε ποιον θα δίνατε το βραβείο The Best; Ως προπονητής, πρέπει να’στε πολιτικά ορθός; "Δεν πιστεύω πολύ στα ατομικά βραβεία γιατί αισθάνομαι το ποδόσφαιρο ως συλλογικό άθλημα. Θα ήθελα πολύ να’ναι για τον παίκτη μας, τον Modric, ο οποίος έχει κάνει ένα φανταστικό έτος. Αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι το παιχνίδι που θα κάνουμε συλλογικά αύριο".

Μπορεί να δούμε τον Vinicius στην αποστολή; "Θα δούμε αύριο. Τη σύνθεση θα τη δώσουμε αύριο και θα δούμε. Μπορείς να με ρωτήσεις για τον Vinicius και για άλλους συμπαίκτες. Θα παίρνουμε πάντοτε τις αποφάσεις με βάση αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα".







Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.