News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χωρίς αντικαταστάτη για τον Modric

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Η παραμονή του είναι αναμφισβήτητη, ενώ ο σύλλογος εργάζεται στο να δημιουργήσει έναν νέο Λούκα μέσα στην οντότητα


Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Luka Modric έχει προκαλέσει μια κατηγορηματική αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Modric δεν φεύγει ούτε για ένα ευρώ λιγότερο απ’τα 750 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του», υποστήριξε χθες ο Florentino Pérez στο Μαϊάμι για να διευθετήσει οποιαδήποτε έκπτωση και να διαγράψει μονομιάς οποιαδήποτε πιθανότητα να μετατραπεί το 10 σε μια νέα περίπτωση Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο madridista πρόεδρος έχει σαφές, υπό αυτή την έννοια, ότι ο Κροάτης είναι ένα απ’τα κομμάτια κλειδιά στον μηχανισμό της ομάδας. Τόσο, που ούτε καν εξ αποστάσεως δεν έχει εξετάσει να του αναζητήσει αντικαταστάτη. Τον λόγο τον έχουν ξεκάθαρο στο Chamartin, δεν υπάρχει κανένας παίκτης του επιπέδου του Λούκα σε όλο τον κόσμο. Το Mundial της Ρωσίας δικαίωσε και πάλι εκείνους που πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν μοναδικό ποδοσφαιριστή. Οδήγησε την Κροατία στον τελικό χάρη σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι του και στέφθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά.

Ως εκ τούτου στο Τ4 του Bernabeu κατανοούν ότι δεν υπάρχει κανείς στο σημερινό ποδόσφαιρο που να μπορεί να’ρθει για να ξεπεράσει το επίπεδο ενός παίκτη του οποίου του απομένουν ακόμα δύο ή τρία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι πλέον 32 ετών, είναι αλήθεια, αλλά δεν έχει δώσει κανένα σημάδι παρακμής στις τελευταίες σεζόν, όπου παιχνίδι μετά το παιχνίδι έχει μετατραπεί σ’έναν παίκτη κλειδί ώστε τα τελευταία τρία Champions League να κοιμούνται πια στις βιτρίνες του συλλόγου του Chamartin.

Σε κάθε περίπτωση, στη Μαδρίτη πιστεύουν ότι περισσότερο απ’την αγορά ενός αντικαταστάτη του Modric, πρέπει να τον φτιάξουν στο πλευρό του. Υπό αυτή την έννοια προσπαθούν να πείσουν τον Ματέο Κόβασιτς να παραιτηθεί απ’το να αναζητά μια έξοδο απ’τον σύλλογο μην έχοντας καταφέρει να γίνει ένα βασικός με σταθερό τρόπο, αλλά πιστεύουν επίσης ότι η άφιξη του Lopetegui μπορεί και πρέπει να κάνει σημαντική τη μορφή του Dani Ceballos. Σε ηλικία μόλις 21 ετών τον υπέγραψαν για να μάθαινε απ’τον καλύτερο, τον Modric, κι ο νέος προπονητής θα του δώσει τα λεπτά που δεν είχε με τον Zizou. Τώρα είναι στο χέρι του utrerano ν’αποδείξει ότι είναι έτοιμος για να αναλάβει περισσότερα γαλόνια.

Όπως και να’χει, η ηρεμία είναι απόλυτη για την παραμονή του Modric. Δεν θ’ακούσουν προσφορές γι’αυτόν ούτε χτενίζουν την αγορά ψάχνοντας έναν αντικαταστάτη για έναν παίκτη που, πιστεύουν στη Μαδρίτη, δεν έχει αντικαταστάτη. Άλλο πράγμα θα’ναι σε δύο ή τρία χρόνια, τότε θα αντιμετωπίσουν (αν αυτοί που βρίσκονται στο club δεν έχουν κάνει το βήμα προς τα εμπρός) μια απ’τις αποφάσεις κλειδί για το επικείμενο madridista μέλλον: να βρουν αντικαταστάτη σ’εκείνον που δεν έχει αντικαταστάτη.

Έτοιμος για το Supercopa

Ο Modric, εν τω μεταξύ, θα επιστρέψει αύριο στην εργασία για να προετοιμάσει το Supercopa εναντίον της Ατλέτικο. Κατ 'αρχήν, έχοντας παίξει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαινόταν ότι δεν θα’χε χρόνο να’ναι έτοιμος. Όμως ο Κροάτης έχει ξεκάθαρο ότι θέλει να συμμετάσχει στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ημερών για να’ναι στη διάθεση του Lopetegui. Φυσικά θα΄ναι ο τεχνικός αυτός που θα αναλάβει να αξιολογήσει αν έχει αποκτήσει τον απαραίτητο ρυθμό για να ξεκινήσει απ’την αρχή ή αν θα μετατραπεί σε μια επιλογή για το δεύτερο μέρος. Ελλείψει αυτής της απόφασης, αυτό που είναι σαφές είναι ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατανοούν το τρέχον πρότζεκτ χωρίς έναν Modric που δεν έχει αντικαταστάτη στο τωρινό ποδόσφαιρο. Όσο κι αν προσπαθεί η Inter να εμπλακεί με το μέλλον του Κροάτη εκρηκτικού.

Καλά έτσι και υπάρχει συμφωνία μεταξύ Πέρεθ-Μόντριτς όπως υποστηρίζει η gazzetta dello sport, να δω που θα κρυφτείτε και τι θα γράφετε τότε ρε φερεφωνάκια, που τώρα εκφράζεται τυφλά και πιστά την επίσημη γραμμή που θέλει να περάσει για την ώρα ο Πέρεθ, ανεξάρτητα απ’το τι μπορεί να συμβαίνει στο παρασκήνιο.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.