News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Theo, ελλείψει της υπογραφής

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Οι δύο πλευρές παραιτούνται κι ο παίκτης θα πάει δανεικός στην Real όταν επιστρέψει απ’την περιοδεία με τη Μαδρίτη


Το μέλλον του Theo Hernández είναι πια εν τη απουσία της υπογραφής του δανεισμού του στην Real Sociedad. Αυτός θα’ρθει όταν ο παίκτης, που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες σε περιοδεία με την Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέψει στην Ισπανία, μετά τον αγώνα κατά της Ρόμα αύριο στη Νέα Υόρκη. Ο μπακ, θα αναλάβει έτσι έναν δανεισμό που είχε βαλτώσει κατά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς Μαδρίτη και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έφταναν στην συμφωνία για το μέρος του μισθού που θ’αναλάμβανε η κάθε μία.

Το χάος έχει επιλυθεί με υποχώρηση και των τριών μερών. Η Μαδρίτη θ’αναλάβει μια μικρή ποσότητα της μισθοδοσίας του Theo, η Real Sociedad θα αυξήσει την πρότασή της κι ο παίκτης θα ταξιδέψει στο Σαν Σεμπαστιάν για να ξεκινήσει την τρίτη σεζόν του στην Primera σ’ένα νέο σύλλογο μετά το ντεμπούτο του στην Αλαβές και την περσυνή σεζόν στο Μπερναμπέου.

Ο στόχος αυτού του δανεισμού είναι ν’ανακτήσει ο μπακ την αυτοπεποίθηση που είχε στη Βιτόρια για να αποδείξει ότι είναι ένας απ’τους παίκτες με τη μεγαλύτερη προοπτική στη θέση του. Επιθυμητός από διάφορους συλλόγους (Γιουβέντους, Φούλαμ κι άλλες ομάδες της Πρέμιερ είχαν ζητήσει τον δανεισμό του), τόσο ο πρώην της Ατλέτικο όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρουν ότι η Real Sociedad και το Σαν Σεμπαστιάν είναι ιδανικά για να γίνει και πάλι ο παίκτης που εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του στην LaLiga.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.