News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην Ιταλία δίνουν ήδη νούμερα για την υπογραφή του Modric απ’την Inter

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Το «Il Giornale» διαβεβαιώνει ότι η Inter θα πρόσφερε στη Μαδρίτη 15 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό και 25 στην οψιόν αγοράς το 2019. Η σύμβασή του: 4 έτη, με 10 εκατομμύρια € καθαρό το καθένα.


Η Inter φέρεται να’χει ήδη ένα οικονομικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της υπογραφής του Modric. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το σχέδιο είναι σαφώς ανεπαρκές. Σύμφωνα με το «Il Giornale», το ιταλικό club προτίθεται να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης 15 εκατομμύρια για τον δανεισμό του Κροάτη αυτή τη σεζόν, στα οποία θα προστίθονταν άλλα 25 το επόμενο καλοκαίρι για να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς. Συνολικά 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα γελοίο ποσό αν λάβουμε υπόψη την τρέχουσα αξιολόγηση του παίκτη μετά από αρκετές σεζόν σε υψηλό επίπεδο στη Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόσφατη Χρυσή Μπάλα του στο Mundial της Ρωσίας παρά το ότι έχασε στον τελικό εναντίον της Γαλλίας.

Το ποσό διαφέρει πολύ απ’το να’ναι αποδεκτό για την Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα περισσότερο λαμβάνοντας υπόψη ότι το λευκό club δεν θέλει να απαλλαγεί απ’τον παίκτη κι ότι η αποχώρησή του θα περνούσε απ’το να ζητούσε ο ίδιος ο Modric να φύγει και να υπήρχε μια επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων. Ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, κάτι πολύ περίπλοκο τη σήμερον ημέρα, αυτά τα 40 εκατομμύρια θα’ταν πολύ μακριά απ’αυτό που θα θεωρούσε η Μαδρίτη δίκαιο για τον παίκτη, το οποίο σύμφωνα με το «Il Giornale» θα ανέρχονταν τουλάχιστον σε 70 εκατομμύρια ευρώ. Εάν λάβουμε υπόψη τα λόγια του Florentino που έκανε αναφορά στη ρήτρα των 750 εκατομμυρίων ευρώ, η προσφορά αγγίζει το γελοίο.

Ο λόγος για μια τέτοια μικρή προσφορά είναι ότι τα ταμεία της Ίντερ δεν βρίσκονται ακριβώς σε μια πλούσια κατάσταση, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο άλλων μεγάλων της «Γηραιάς Ηπείρου», έτσι θα’πρεπε να πάει πολύ προσεκτικά για να μην ξεπεράσει το Financial Fair Play της UEFA.

Όσον αφορά το τι θα προσέφερε η Inter στον παίκτη, το «Il Giornale» διαβεβαιώνει ότι θα’ταν μια σύμβαση διάρκειας τεσσάρων ετών, λαμβάνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά για καθένα από αυτά, δηλαδή, θα’βλεπε στη σύμβασή του μια βελτίωση παρόμοια μ’αυτή που θα μπορούσε να του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης για να σβήσει αυτή τη φωτιά και που θα τον εξίσωνε με τη μισθολογική κλίμακα του Sergio Ramos.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.