News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Rummenigge: "Δεν θα πουλήσουμε τον Lewandowski ούτε για 150 εκατομμύρια"

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο γενικός διευθυντής της Bayern αναφέρθηκε στο λευκό ενδιαφέρον στο γερμανικό portal TZ


Ένα από τα ονόματα που έχει συσχετιστεί περισσότερο αυτό το καλοκαίρι με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει υπάρξει αυτό του Robert Lewandowski. Στην αναζήτηση του λευκού συνόλου για την εξεύρεση ενός επιθετικού, η μορφή του Πολωνού είναι μια απ’αυτές που έχει ακουστεί πιο έντονα.

Τα τελευταία νέα που έχουν υπάρξει σχετικά με τον Πολωνό επιθετικό ήταν οι δηλώσεις του Rummenigge, Διευθύνων Σύμβουλος της Bayern Munich, στο γερμανικό portal TZ.

"Με τον Robert, θέλουμε ξεκάθαρα να στείλουμε ένα μήνυμα στους ανθρώπους μέσα και έξω από το club: η Μπάγερν Μονάχου είναι εντελώς διαφορετική από άλλα club που αποδυναμώνονται όταν αναφέρονται ορισμένα ποσά. Η δική μας πόρτα παραμένει κλειστή, η ανώτερη ποιότητα που έχουμε στη Bayern Munich θα μείνει εδώ".

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτόν, στη θέση του υπάρχουν μόνο λίγοι συγκρίσιμοι παίκτες. Οπότε δεν μας βολεύει να τον πουλήσουμε, δεν έχει σημασία αν κάποιος βάλει 100 εκατομμύρια ή 150 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι".

Ο Lewandowski είχε αφήσει να εννοηθούν οι προθέσεις του για αλλαγή αέρα, κάτι που θα μπορούσαν να’χουν υπόψη στην Ρεάλ Μαδρίτης για να καλύψουν την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.