News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Reguilón και Javi Sánchez παραμένουν στην πρώτη ομάδα

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μπροστά στην αναχώρηση του Theo και την απουσία του Vallejo


Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε χθες απ’τη βορειοαμερικανική περιοδεία της στην οποία αρκετοί παίκτες της Castilla συμπλήρωσαν την ομάδα και βοήθησαν τον Lopetegui στους πρώτους του αγώνες ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Από όλους τους canteranos που βρέθηκαν στο αμερικανικό έδαφος τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι Reguilón και Javi Sánchez είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη λευκή ομάδα.

Απ’τους δύο, ο αριστερός μπακ είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει περισσότερο. Ο Reguilón κατάφερε να εκμεταλλευτεί την βέβαιη έξοδο του Theo στην Real Sociedad για να πάρει τη θέση του ως βασικός κατά τη διάρκεια των αγώνων κατά της Juve και Roma, αφήνοντας καλές αισθήσεις.

Ο Javi Sánchez είναι ο άλλος που θα συνεχίσει στις εντολές του Lopetegui. Ο στόπερ θα ολοκληρώσει το κουαρτέτο των αμυντικών μετά τον τραυματισμό του Vallejo ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα λόγω του τραυματισμού που υπέστη στα αμερικανικά εδάφη. Ο άλλος στόπερ της cantera ο οποίος ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο Jose Leon, ο οποίος έπαιξε σε δύο αγώνες, αλλά τώρα πρέπει να αναρρώσει εκατό τοις εκατό από κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Οι υπόλοιποι canteranos επιστρέφουν στην Castilla ανεξάρτητα από το αν τελικά μείνουν στην ομάδα του Σολάρι ή φύγουν δανεικοί. Το πιο πιθανό είναι κάποιοι να συμπληρώσουν την αποστολή για τον αγώνα με τη Milan το Σάββατο.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.