News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ramos, μια «καθυστέρηση» που δεν έχει αρέσει

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Εντάχθηκε αργότερα απ’το υπόλοιπο των μουντιαλικών Ισπανών


Η σημασία του Sergio Ramos στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναμφισβήτητη. Ονομάζονται γαλόνια κι ο camero τα’χει κερδίσει παιχνίδι με παιχνίδι, τίτλο με τίτλο, κατά τα 13 χρόνια που φοράει το madridista έμβλημα ραμμένο στο στήθος του. Το βάρος του στ’αποδυτήρια, επιπλέον, είναι αναμφισβήτητο σε μια ομάδα που ξέρει ότι ο έλεγχος στ’αποδυτήρια είναι δικός του. Λόγω παλαιότητας, χαρακτήρα, κύρους στην ομάδα.

Κάτι που δεν εμποδίζει σε ορισμένους τομείς του club να μην έχει καθίσει καλά το ότι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Ramos έχει επιμηκύνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Είχε, λογικά, την άδεια του προπονητικού προσωπικού, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης κατανοούν ότι αυτή η διαφορετική μεταχείριση μεταξύ ορισμένων και άλλων παικτών δεν είναι καλή.

Και είναι ότι, ενώ το υπόλοιπο των μουντιαλικών της La Roja (Isco, Asensio, Lucas, Nacho και Carvajal) ενσωματώθηκαν στη Μαδρίτη πριν απ’την περιοδεία (στις 25 και 26 Ιουλίου) ή στην πρώτη προπόνηση του Μαϊάμι στις 29 ( όπως συμβαίνει στην περίπτωση του μπακ, που εξαντλούσε τις διακοπές του στις Ηνωμένες Πολιτείες), ο Ramos δεν επέστρεψε στην εργασία μέχρι την 1η Αυγούστου, ακριβώς τη μέρα μετά την πρεμιέρα κατά της Manchester United.

Όπως και να’χει, η ζωτική σημασία του Ράμος στη λευκή μηχανή, τόσο στο ποδοσφαιρικό όσο και στην ηγεσία στ’αποδυτήρια, δίνει στον στόπερ έναν ζωτικό ρόλο για μια σεζόν στην οποία υπάρχουν πέντε τίτλοι στο διακύβευμα. Ο πρώτος θα’ναι το Supercopa κι ενάντια στην Atlético θα φανεί αν η καθυστέρηση στις διακοπές εμποδίσει τον στόπερ να βρίσκεται στο απαραίτητο επίπεδο ενάντια σε μία απ’τις ισχυρότερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.