News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ποιος είναι Reguilón, ο canterano που λάμπει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ωθεί έξω τον Theo

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Του Dario Ojeda

Η αποκάλυψη της madridista προετοιμασίας

Σε ενάμιση αγώνα, ο Sergio Reguilón έχει αφήσει μια πολύ καλή εντύπωση. "Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία", δήλωσε ο Lopetegui. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει δανεικό τον Theo


Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο Sergio Reguilón δεν είχε παίξει ποτέ με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα φαίνεται να’ναι κάτι παραπάνω από έγκυρη επιλογή για να’ναι ο αναπληρωματικός του Marcelo στην αριστερή πλευρά της επόμενης σεζόν. Τόσα καλά έχει παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους και τόσο χαμηλές είναι οι προσδοκίες με τον Theo Hernández. Περισσότερο το δεύτερο παρά το πρώτο, αν και η απόδοση του canterano έχει υπάρξει απ’τα highlight μέχρι στιγμής στη madridista προετοιμασία.

Αφού έπαιξε το δεύτερο ημίχρονο εναντίον της United, ήταν βασικός κι έπαιξε όλο τον αγώνα ενάντια στη Juventus. Και ήταν απ’τους καλύτερους, ειδικά σ’ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Julen Lopetegui παρέταξε τους παίκτες του σ’ένα 4-4-2 χωρίς εξτρέμ (το κέντρο το αποτέλεσαν οι Kroos, Valverde, Ceballos και Isco) κι άφησε τις πλευρές για τους μπακ. Ο Reguilón ήταν απ’τους πιο δραστήριους, ενσωματωνόταν στην επίθεση κι έφτανε στην τελική γραμμή. Λίγο πριν απ’το ημίχρονο παραλίγο να σκοράρει αφού έφτασε στο ύψος της περιοχής, έκανε ένα κόψιμο και σούταρε με το δεξί στο απέναντι δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας της Γιούβε, Szczesny, έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος, με την αλλαγή της διάταξης (Lucas Vázquez και Vinicius κατέλαβαν τα άκρα), ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην επίθεση έπεσε. "Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που έχει", είπε ο Lopetegui μετά το παιχνίδι εναντίον της πρωταθλήτριας Ιταλίας.


Ο Reguilón είναι το πρωτότυπο του παίκτη της cantera. "Ένας canterano με κεφαλαία γράμματα", σύμφωνα με τα λόγια του Lopetegui. Μπήκε στην Ρεάλ Μαδρίτης στην κατηγορία Benjamín (πριν έπαιξε επίσης σε μία απ’τις σχολές του ιδρύματος του συλλόγου) κι έχει ανέβει ένα προς ένα όλα τα σκαλοπάτια της La Fábrica. Έχει επίσης φύγει δανεικός δύο φορές, και τις δύο στην UD Logroñes. Πρώτα στην σεζόν 2015-2016, αν κι επέστρεψε τον Ιανουάριο για να παίξει στην Καστίγια, και στη συνέχεια στην 2016-2017.

Σε εκείνη την σεζόν κατάφερε να κάνει κάτι σε ένα παιχνίδι το οποίο ονειρεύονται πολλοί παίκτες: να βάλει τέσσερα γκολ. Ο Carlos Pouso, προπονητής εκείνης της Mirandés που έφτασε στα ημιτελικά του Copa del Rey, προώθησε τη θέση του μέχρι του εξτρέμ. Σ’ένα παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής εναντίον της Bilbao Athletic, ο Μαδριλένος έφυγε με τέσσερα γκολ σε μια νίκη με 5-3. Στα άλλα 82 παιχνίδια που έχει παίξει στην Segunda B έχει σκοράρει έξι γκολ. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Castilla κι έπαιξε 30 παιχνίδια.


«Προσπαθώ ν’αποφύγω όλα όσα λέγονται, να μην διαβάζω τα κοινωνικά δίκτυα, και να’μαι επικεντρωμένος σ’αυτό που πρέπει να κάνω. Είναι πάντα καλό να μιλάνε καλά για κάποιον, αλλά πρέπει να’σαι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο», είπε στο Real Madrid TV μετά τον αγώνα εναντίον της Manchester United. Του Lopetegui του αρέσει πολύ αυτό που βλέπει, περισσότερο απ’του Theo, αλλά για να μείνει ο Reguilón στην πρώτη ομάδα, ο Γάλλος πρέπει να φύγει. Αυτό είναι που θέλει το club μετά από μια σεζόν στην οποία έμεινε μακριά απ’το αναμενόμενο επίπεδο. Ο προορισμός του μπορεί να’ναι η Real Sociedad, αλλά η donostiarra ομάδα δεν θέλει να πληρώσει το 100% του μισθού του.

Απ’τους canteranos ζητείται ακριβώς αυτό που κάνει ο Reguilón: να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία. Το πρόβλημα είναι ότι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτές οι ευκαιρίες σπανίζουν. Στα 21 του, ο Reguilón απολαμβάνει μια για πρώτη φορά και την εκμεταλλεύεται. Το λέει ο Lopetegui. Αρκετό για να μείνει με μια θέση στην πρώτη ομάδα;





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.