News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vinicius καταπλήσσει στην Washington: κινησάρα στο πρώτο λεπτό και συνεργάτης του Asensio

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε μετά την ανάπαυλα κι άφησε και πάλι καλές αισθήσεις στον Lopetegui


Χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να σχεδιάσει στο FedEx Field της Ουάσιγκτον μία απ’τις φάσεις της νύχτας. Άρπαξε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά, αντιμετώπισε τον αντίπαλο, χρησιμοποίησε τη δύναμη κι επιδεξιότητα και σέρβιρε μια τέλεια μπαλιά, μπαλαδόρου, ώστε ο Marco Asensio να τελειώσει εξ επαφής στο τέρμα της Γιουβέντους. Μιλάμε για τον Vinícius jr. Μιλάμε για τη μεγάλη madridista ελπίδα αυτή τη σεζόν.

Εκείνοι που στην Ρεάλ Μαδρίτης εμπιστεύονται τυφλά το νεαρό πρότζεκτ του εκρηκτικού, γελούσαν υπερήφανοι βλέποντας τα πρώτα σημάδια του ταλέντου που έχει στα πόδια του το παιδί, που είναι μόλις 18 ετών. «Πρέπει να τον βάζεις για να ξέρεις πού θα φτάσει. Του Μέσι κανείς δεν του ζήτησε ταυτότητα» επαναλαμβάνουν αυτές τις μέρες αυτοί που κάνουν κουμάντο στο σύλλογο του Chamartin. Η αρχική φάση, πρώτα, και κανά δυο ιδιοφυΐες ακόμα, στα επόμενα λεπτά, είναι το καλύτερο παράδειγμα ότι αυτή η δέσμευση μπορεί να’χει αποχρώσεις του να μετατραπεί σε μια μεγάλη πραγματικότητα.

Ο Vinicius δεν ήταν, σε κάθε περίπτωση, το μόνο θριαμβευτικό στοίχημα της baby Madrid για την οποία μιλάνε τόσο στο σύλλογο. Είναι η ελπίδα του μέλλοντος, και του παρόντος, και πρέπει να καθοδηγείται από έναν Marco Asensio ο οποίος έχει ελεύθερη οδό για να εκραγεί σ’έναν ποδοσφαιριστή εποχής. Άφησε ενέργειες του ταλέντου, συνεργαζόμενος ακριβώς με τον Vinicius, που μετατράπηκαν σε δύο γκολ και που χρησίμευσαν στο να στηρίξουν την πεποίθηση ότι μπορεί να’ναι η μεγάλη του σεζόν.


Χωρίς την πανταχού παρουσία του CR7 στην αριστερή πλευρά, το αριστερό του Marco μπορεί να εξυψωθεί σε επίπεδα που κανείς δεν γνωρίζει αν κι όλοι διαισθάνονται. Όπως μπορεί να το κάνει αυτή η αμούστακη Μαδρίτη, στην οποία μέσα στο σύλλογο πιστεύουν σταθερά και που χθες, μ’έναν μεγάλο της Ευρώπης απέναντι όπως η Γιουβέντους, είχε έναν Vinicius που κατέπληξε στην Ουάσιγκτον. Κι αυτό λέει πολλά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.