News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Reguilón αντιτίθεται τώρα για να μπορέσει να’ναι ο φύλακας του Marcelo

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο canterano έλαμψε ενάντια στην United κι ο Lopetegui σκέφτεται να τον κρατήσει. "Μπήκα στους benjamines, το να φτάσω επάνω είναι αυτό που θέλουμε όλοι"


Η Μαδρίτη έχει αλλάξει αυτήν την προετοιμασία αναπληρωματικό δεξιό μπακ (ο Odriozola στον Achraf, δανεικός για δύο χρόνια στη Ντόρτμουντ) και σχεδιάζει να κάνει το ίδιο κι απ’την άλλη πλευρά. Ο Theo διαπραγματεύεται την έξοδο του κι ο Lopetegui θεωρεί ότι η λύση μπορεί να’ναι στο σπίτι: Reguilón. Ο αριστερός μπακ της Castilla τον έπεισε κατά τη διάρκεια των δέκα πρώτων ημερών εργασίας στο Valdebebas, ταξίδεψε στις ΗΠΑ και στο πρώτο φιλικό, το 2-1 εναντίον της Γιουνάιτεντ, ήταν ο πιο διακεκριμένος canterano, όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Μαδρίτη άρεσε ιδιαίτερα μια φάση, στην οποία κέρδισε την τελική γραμμή, άντεξε μέχρι να ξεμαρκαριστεί ο Odegaard στη μικρή περιοχή και του άφησε τη μπάλα καθαρή αλλά ο Νορβηγός την έστειλε πάνω απ’το οριζόντιο. Ένα πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο στο οποίο έδωσε αξία ο ίδιος στο RMTV: «Είμαι εδώ απ’τους benjamines, το να φτάσω επάνω είναι πολύ δύσκολο· είναι αυτό που θέλουμε όλα τα παιδιά...».

Ο Lopetegui θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει σε αυτή την περιοδεία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Marcelo δεν θα είναι εκεί. Ο Reguilón ξεπέρασε το κόψιμο των canteranos που έχουν ήδη επιστρέψει στη Μαδρίτη (Óscar, Feuillassier, Seoane, Quezada και De la Fuente) και κερδίζει πόντους για να’ναι ακόμα και βασικός αύριο εναντίον της Γιουβέντους. Με το που τελείωσε η σεζόν, έλαβε σταθερές προσφορές απ’τη Segunda, αλλά ο προορισμός του φαίνεται να’ναι το να παίξει στην Primera. Στην Ρεάλ Μαδρίτης.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.