News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric θα ζητήσει απ’τον Florentino να εγκαταλείψει τη Μαδρίτη και να υπογράψει για την Inter, σύμφωνα με το Onda Cero

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Οι μάνατζερ του Κροάτη θα ζητήσουν τη μεταγραφή του σε μια συνάντηση με τον πρόεδρο


Η σαπουνόπερα Luka Modric προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο. Ο Κροάτης παίκτης είναι πρόθυμος να κάνει ένα βήμα μπροστά και οι μάνατζερ του θα ζητήσουν τη μεταγραφή του σε μια προσωπική συνάντηση με τον Florentino Perez σήμερα, σύμφωνα με τη χθεσινοβραδινή ενημέρωση απ’το «El Transistor» του Onda Cero.

Απ’το λευκό club, όπως έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει η MARCA, παραμένουν ήρεμοι και δεν αλλάζουν τη θέση τους. Η πόρτα εξόδου για τον Κροάτη είναι κλειστή και θα επικαλεστούν τη ρήτρα του των 750 εκατομμυρίων, εντελώς εκτός των δυνατοτήτων της Inter.

Ο Florentino Perez, όπως έχουν τα πράγματα, θεωρεί δεδομένο ότι ο Κροάτης δεν θα εγκαταλείψει τη λευκή οντότητα αυτό το καλοκαίρι κι ότι όλα θα καταλήξουν να επιλυθούν με μια αύξηση μισθού για το νέο νικητή της Χρυσής Μπάλας του Mundial της Ρωσίας, η οποία θα τον εξισώσει με τους βαρέων βαρών του λευκού ρόστερ.

Η προσφορά της Inter, απ’την πλευρά της, ανέρχεται σ’ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών με 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, συν δύο έξτρα σεζόν στην κινεζική Superliga με τον ίδιο μισθό, όταν θα’ταν πλέον σε ηλικία 36 ετών.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.