News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric θα επιστρέψει στην εργασία την Τετάρτη

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Ο Κροάτης θα επιστρέψει τρεις ημέρες αργότερα απ’τον Kovacic. Ήταν συμφωνημένο έτσι με τον Lopetegui: δεν έχει καμία σχέση με τις φήμες για το μέλλον του.


Ο Modric θα επιστρέψει στην εργασία την Τετάρτη 8 Αυγούστου, όπως είχε προγραμματιστεί από τότε που τελείωσε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις 15 Ιουλίου. Τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε κάποια σύγχυση επειδή μέλη του συλλόγου στις Ηνωμένες Πολιτείες διέρρευσαν ότι θα μπορούσε να επιστρέψει σήμερα, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ στα σχέδια του παίκτη ή του προπονητή. Ήταν απλά μια παρανόηση.

Ο Κροάτης, ο οποίος θα κλείσει τα 33 το Σεπτέμβριο, τελείωσε πολύ κουρασμένος το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία (έπαιξε τρεις παρατάσεις). Γι’αυτό από τότε που τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποκλείστηκε σχεδόν ολοκληρωτικά η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Super Cup. Ο Julen γνωρίζει τη μακρά σεζόν που περιμένει τη Μαδρίτη και δεν θέλει να πιέσει τον Κροάτη από την αρχή.

Αυτή η απόφαση, επομένως, σχεδιάστηκε σχεδόν πριν ένα μήνα και δεν έχει καμία σχέση με τις φήμες για το μέλλον του Modric που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Απ’την αρχή προγραμματίστηκε ο Kovacic να ενσωματωθεί τρεις ημέρες πριν απ’αυτόν (ο συμπατριώτης του θα φτάσει σήμερα) κι ο Λούκα να’χε τρεις επιπλέον ημέρες ανάπαυσης.

Ως εκ τούτου, ο Modric έχει πολύ λίγες πιθανότητες να μπει στην αποστολή για τον αγώνα ενάντια στην Atlético επειδή μόλις που θα’χει μόνο μια εβδομάδα προπονήσεων. Κάτι που δεν ανησυχεί τον Lopetegui επειδή είναι ενθουσιασμένος με το επίπεδο που προσφέρει ο Ceballos σ’αυτήν την προετοιμασία. Ο προπονητής προτιμά να’χει τον Κροάτη στο 100% στις καθοριστικές φάσεις της σεζόν. Και ξέρει ότι γι’αυτό χρειάζεται ηρεμία και να κάνει μια καλή προετοιμασία...
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.