News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric μένει

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Του Tomás Roncero

Ο Κροάτης έχει πάρει την απόφαση βλέποντας ότι ο σύλλογος θα’χει την ευαισθησία να βελτιώσει την σύμβασή του και, όπως έχει μπορέσει να μάθει η As, έτσι το’χει μεταφέρει στο περιβάλλον του.


Ο Luka Modric έχει πάρει μια απόφαση: μένει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αλήθεια ότι ο Κροάτης έχει αισθανθεί δελεασμένος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας από μια μεγάλη προσφορά της Ίντερ που του εγγυόταν έξι χρόνια -τέσσερα με συμβόλαιο στην ιταλική ομάδα και δύο ακόμα στο κινεζικό σύνολο Jiangsu Suning με το οποίο η Inter μοιράζεται τον ιδιοκτήτη-. Ο μέσος έχει κρατήσει μια σεβαστή σιωπή σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έχει βγει να διαψεύσει τίποτα, επειδή η προσφορά της Ίντερ ήταν αλήθεια. Αλλά η As έχει μπορέσει να μάθει, απ’το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη, ότι μετά από αξιολόγηση των πάντων με την οικογένειά του έχει αποφασίσει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια απόδειξη που επιβεβαιώνει την απόφασή του, είναι το tweet που έκανε σήμερα το πρωί για να μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία του να προπονείται στο Valdebebas με τη φράση «επιστροφή στην εργασία».

Στην πραγματικότητα αυτή ήταν απ’την αρχή η επιθυμία του παίκτη, γιατί το μόνο που θέλει είναι μια αναγνώριση του συλλόγου δεδομένου ότι παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του στις τελευταίες σεζόν βρίσκεται σε μια μισθολογική κλίμακα πολύ κάτω απ’τους Μπέιλ, Ράμος (11 εκατομμύρια καθαρά). Ο Modric σύμφωνα με τις τελευταίες εξακριβωμένες πληροφορίες, έπαιρνε 8 εκατομμύρια, την ίδια μισθολογική κλίμακα όπως ο Κρος κι ο Μπενζέμα, και του απομένουν δύο χρόνια σύμβασης. Μετά τις πρώτες συνομιλίες με το club ο Modric ξέρει ότι υπάρχει μια ευαισθησία της οντότητας για την εκτίμηση της ποδοσφαιρικής του έκρηξης (έχει υπάρξει ο νικητής της Χρυσής Μπάλας στη Ρωσία) και, ως εκ τούτου, τα πάντα θα διευθετηθούν με αίσιο τέλος. Ο Λούκα έχει σχολιάσει στους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του ότι μένει. Καλά νέα για τον Lopetegui και για τον madridismo.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.