News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Modric δεν θα φύγει ούτε για ένα ευρώ λιγότερο απ’τα 750 εκατομμύρια ευρώ"

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Η Μαδρίτη έχει απαντήσει στην πληροφορία της La Gazzetta dello Sport, στην οποία διαβεβαιώνεται ότι ο Κροάτης θέλει να πάει στο Calcio. Αξίζει το ποσό της ρήτρας του.


Το ενδιαφέρον της Inter στον Modric και το εξώφυλλο της La Gazzetta dello Sport που το αντανακλά έπεσε σαν μια βόμβα στη συγκέντρωση της ομάδας στο Μαϊάμι. Και η απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άργησε. "Ο Modric δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Μαδρίτη. Δεν θα φύγει για ένα ευρώ λιγότερο απ’τη ρήτρα του, η οποία ανέρχεται σε 750 εκατομμύρια ευρώ". Δεν υπάρχει δυνατότητα για την Ίντερ να αγοράσει τον παίκτη, εκτός κι αν ο ίδιος ο Modric πει ανοιχτά ότι θέλει να πάει, κι αυτό, μετά από έξι σεζόν καλής σχέσης μεταξύ του παίκτη και της λευκής οντότητας, είναι αδύνατο.

Απ’την πληροφορία της La Gazzetta dello Sport, αυτό που έχει εκπλήξει περισσότερο την διοίκηση της Μαδρίτης είναι το μέρος στο οποίο λέγεται μια υποτιθέμενη ενόχληση της συζύγου του Modric, λόγος για τον οποίο θα ήθελε να φύγει απ’τη χώρα για να πάει στην Ιταλία. Ο Modric ανανέωσε τη σύμβασή του πριν από δύο χρόνια, η σχέση του επεκτείνεται μέχρι το 2020 και παίρνει γύρω στα 9 εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Η Μαδρίτη θα μπορούσε να φτάσει να εξετάσει μια επέκταση του συμβολαίου ή να αναθεωρήσει τους όρους του παρόντος, όλα για το καλό τέλος της σεζόν που έχει κάνει ο Modric, πρωταθλητής του Champions League και φιναλίστ κόσμου με την Κροατία.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.