News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui πιστεύει ότι θα μπορέσει να κουμαντάρει τον Navas και τον Courtois

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο προπονητής πιστεύει ότι ο ανταγωνισμός στο τέρμα είναι θετικός


Ο Julen Lopetegui είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να διαμορφώσει μια συνύπαρξη που φαίνεται περίπλοκη, αλλά έτσι έχει πει στους ηγέτες του λευκού club που βασίζονται στο πρόσφατο παρελθόν για να αμφιβάλλουν γι’αυτό το δίδυμο τερματοφυλάκων επιπέδου μέσα στην ίδια ομάδα. Ο προπονητής πιστεύει ότι θα μπορέσει να δώσει στους Thibaut Courtois και Keylor Navas αρκετό χρόνο και χώρο έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα, αλλά η εμπειρία με τους Diego López και Κασίγιας και με τον πρωταθλητή κόσμου και τον βασικό της Κόστα Ρίκα καλούν να σκεφτούμε ότι δεν είναι το ιδανικό σενάριο.

Έτσι γνωστοποίησαν στον πρώην ομοσπονδιακό ο οποίος έχει εκπλαγεί απ’τη δουλειά και την ποιότητα του Lunin σε αυτές τις τρεις εβδομάδες εργασίας που έχει μαζί με την υπόλοιπη πρώτη λευκή ομάδα. Η εμπιστοσύνη στον Ουκρανό είναι πλήρης κι απόλυτη και πιστεύουν ότι με αυτό που έχουν στη θέση αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τερματοφύλακες για μιάμιση δεκαετία.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να πιέσουν έναν Keylor Navas που φαίνεται αποφασισμένος να μείνει και να αγωνιστεί για το καθεστώς βασικού. Σ’αυτή την περίπτωση, ο Lunin θα έφευγε δανεικός σε μια ομάδα στην οποία μπορεί να’χει λεπτά κι εμπιστοσύνη, απαιτήσεις που απ’τη madridista οντότητα έχουν ζητήσει απ’όποιον έχει έρθει να ζητήσει τον δανεισμό της καλοκαιρινής αποκάλυψης.

Ο Kiko Casilla έχει αποδεχθεί πια ότι θα πρέπει να αλλάξει αέρα, αν κι αυτή τη στιγμή είναι ήρεμος και περιμένει τις εξελίξεις. Ο Luca Zidane γνωρίζει ότι πρέπει να ψάξει λεπτά και χώρο μακριά απ’το Bernabéu. Απ’το club σκέφτονται ότι το καλύτερο για αυτόν είναι να αλλάξει αέρα και να εξελιχθεί ως τερματοφύλακας. Δεν τον βλέπουν ούτε ως παίκτη της Castilla, τέρμα που θα’ναι για τον Μόχα και τον Belman όσο κι αν απ’την αθλητική διαχείριση ζητούσαν μια ενίσχυση κάποιας εμπειρίας στη Segunda B.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.