News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Modric, Varane, Casemiro και Marcelo στοχεύουν στο Supercopa

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Της Teresa Rodríguez

Ο Kovacic θα’ναι επίσης έτοιμος. Ο Lopetegui θα’χε ολόκληρη την ομάδα του αυτή την εβδομάδα, λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν το Ευρωπαϊκό Super Cup ενάντια στην Atlético.


Με το που παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Lopetegui εκδήλωσε την ανάγκη να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: «Πρέπει να νικήσουμε την Ατλέτικο όπως και να’χει, αν είναι δυνατόν με καλό ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν για να μην κοπεί ένα θριαμβευτικό σερί και να διατηρήσουμε τη γραμμή του συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια».

Γι’αυτό, σχεδόν όλοι οι παίκτες του έχουν επισπεύσει την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Οι επόμενοι που θα ενταχθούν θα’ναι οι Βραζιλιάνοι Marcelo και Casemiro που θα το κάνουν αύριο. Οι τελευταίοι θα’ναι οι φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Βαράν, Μόντριτς και Κόβασιτς αποφάσισαν να κόψουν μια εβδομάδα απ’τις διακοπές τους, έτσι ώστε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή.

Ο Βάσκος προπονητής θα’χει έτσι δέκα μέρες για να προετοιμάσει με ολόκληρο το ρόστερ τον αγώνα του Supercopa, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. Οι πέντε παίκτες που πρέπει να ενσωματωθούν στην ομάδα στοχεύουν, επομένως, στο να’ναι στην αποστολή εναντίον της ομάδας του Simeone. Τέσσερις μέρες νωρίτερα, στις 11, θα μπορούσαν να’χουν μια μικρή δοκιμή ενάντια στη Milan, στο Trofeo Santiago Bernabéu, για να αρχίσουν να παίρνουν αγωνιστικό ρυθμό για το ευρωπαϊκό ντέρμπι.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.