News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μήνυμα απ’τη Μαδρίτη: Ο Modric ποζάρει με τη νέα φανέλα

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Το club πρόσθεσε ένα «stories» στο Instagram όπου εμφανίζεται ο Κροάτης ποδοσφαιριστής να ποζάρει με την τρίτη φανέλα που παρουσιάστηκε χθες.


Η Ρεάλ Μαδρίτης στέλνει ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Το λευκό club ανέβασε ένα «stories» στο λογαριασμό του Instagram στον οποίο εμφανίζεται ο Luka Modric να ποζάρει με τη νέα τρίτη φανέλα που παρουσιάστηκε χθες στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της αμερικανικής περιοδείας του λευκού club που θα τελειώσει με τον αγώνα κατά της Roma, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Αυτή η φωτογραφία εμφανίζεται ακριβώς τη στιγμή στην οποία η Ίντερ πιέζει ώστε να φύγει ο Luka Modric απ’την Ρεάλ Μαδρίτης προς το Giuseppe Meazza. Το σύνολο του Μιλάνου θέλει να υπογράψει τον τελευταίο νικητή της Χρυσής Μπάλας του Mundial προσφέροντας του μια παχυλή αύξηση μισθού στα 10 εκατομμύρια ευρώ και μια μελλοντική έξοδο στο κινεζικό ποδόσφαιρο όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με τη Milan.

Μέχρι στιγμής, ο Modric εκτιμά θετικά την προσφορά της Ίντερ, αλλά όπως μπόρεσε να μάθει η As θέλει να ακούσει μια πιθανή πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζοντας να’ναι διατεθειμένο το λευκό club να ισοφαρίσει την προσφορά του nerazzurro συνόλου.


Ο Κροάτης μέσος βρίσκεται στη Μαδρίτη από χθες κι αύριο αναμένεται στο Valdebebas για να ξεκινήσει την προετοιμασία και να ενταχθεί στους συμπαίκτες του, Kovacic, Varane, Casemiro και Μαρσέλο, τελευταίοι μουντιαλικοί που ενσωματώθηκαν και οι οποίοι προπονούνται με την Castilla και υπό την εποπτεία του Albert Celades.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.