News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lunin πείθει στο club και στον πάγκο

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

*Δημοσιεύθηκε το πρωί

Του David G. Medina

Τόσο στην ευγενή ζώνη όσο κι ο ίδιος ο Lopetegui είναι ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του


Υπάρχει τυφλή πίστη στην Ρεάλ Μαδρίτης στον Andriy Lunin. Σε ηλικία μόλις 19 ετών ζει τις πρώτες εβδομάδες του στο club διατεθειμένος να αποδείξει ότι οι άνθρωποι του Chamartín δεν μπερδεύτηκαν στο στοίχημα για το ταλέντο του. Ενάντια στη Γιουβέντους, με ένα μεγάλο της Ευρώπης απέναντι, άρχισε να δείχνει στο γήπεδο ότι δεν έκαναν λάθος στο σύλλογο αυτοί που, πριν από δύο χρόνια, συγκεντρώθηκαν σ’έναν αμούστακο Ουκρανό γίγαντα που στόχευε σε κορυφαίος τερματοφύλακας. Τότε, το γεγονός ότι η μεταγραφή του σήμαινε το κόψιμο της εξέλιξης του Luca Zidane (με τον Zinedine υπεύθυνο της πρώτης ομάδας) φρέναρε τη μεταγραφή του στην οντότητα του Chamartin.

Με την πιθανή άφιξη του Courtois ακόμα στον αέρα, στη Μαδρίτη θα’ταν ενθουσιασμένοι με την παραμονή του τερματοφύλακα για να μάθει την πίεση του να παίζει σ’ένα σύλλογο που έχει πάντα την μέγιστη απαίτηση, όπως ξέρουν καλά οι τελευταίοι τερματοφύλακες οι οποίοι έχουν υποστεί την απαίτηση του Santiago Bernabéu.


Αν φύγει δανεικός, θα’ναι στη LaLiga

Η άφιξη του Βέλγου θα ανάγκαζε να τον δώσουν δανεικό για να’χει τα λεπτά που δεν θα μπορούσε να’χει με τους Thibaut και Keylor ως συμπαίκτες. Ένας δανεισμός, πάντα στην Ισπανία, για να τον έχουν κοντά και να παρακολουθούν τις εξελίξεις του, θα’ταν ιδανικός σε αυτό το σενάριο.

Αλλά εν τω μεταξύ στη Μαδρίτη είναι πεπεισμένοι ότι το στοίχημα είναι σωστό. Ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να σηματοδοτήσει μια εποχή κι ότι θα’ναι σε μια οντότητα, στην Ρεάλ Μαδρίτης, που εκτιμά τη συμμετοχή του -λεπτομέρειες όπως το να μάθει καστιγιάνικα για την ομιλία της παρουσίασής του-, και την επιθυμία του να αποδείξει ότι είναι ήδη έτοιμος για να κάτσει κάτω απ’τα δοκάρια σε μια από τις πιο απαιτητικές οντότητες στον κόσμο.

Προς το παρόν, με την Juve απέναντι, έδειξε για πρώτη φορά τις δυνατότητές του για εκείνους που αμφέβαλλαν για την ενσωμάτωση του νεαρού τερματοφύλακα των 19 ετών. Ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκε για να ξεκουράσει τον Keylor, μπροστά απ’τον Kiko Casilla, αυτόν που απ’όλους τους τερματοφύλακες της ομάδας το’χει πιο δύσκολο σε μια σεζόν στην οποία ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί χάρη σ’έναν Lunin που έχει έρθει για να μείνει και που έχει κάνει τους πάντες Aluninzados (να παραμιλάνε).





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.