News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lopetegui: "Το είπε ήδη ο Florentino, ο Modric θα παραμείνει παίκτης της Μαδρίτης"

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο προπονητής της Μαδρίτης έδειξε πεπεισμένος ότι ο Κροάτης παραμένει: "Είμαι παθιασμένος με το παιχνίδι του και το ξέρει. Θα’ναι ευτυχισμένος εδώ, όπως ήταν ήδη".


Έχετε μιλήσει με το σύλλογο για το τι συμβαίνει με τον Modric;

Ο πρόεδρος απάντησε ήδη, δεν έχω πολλά περισσότερα να προσθέσω. Ο Modric είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.

Εσείς έχετε μιλήσει μαζί του προσωπικά;

Μίλησα μαζί του μετά το εξαιρετικό του Παγκόσμιο Κύπελλο και δώσαμε ραντεβού για την επιστροφή, στις 8 Αυγούστου, για να αρχίσουμε να δουλεύουμε για να δούμε αν μπορεί να παίξει στις 15 Αυγούστου στον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Του είπα ότι είναι ένας παίκτης που με παθιάζει, με ενθουσιάζει και το ξέρει. Θα’ναι ενθουσιασμένος με την πρόταση που θα βρει. Θα’ναι ευτυχής παίζοντας ποδόσφαιρο, όπως ήταν ήδη, στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Εσείς είστε ήρεμος για το ότι θα συνεχίσει;

Ο Λούκα είναι παίκτης της Μαδρίτης και θα συνεχίσει να’ναι, δεν έχω αμφιβολίες. Τον έχουμε απολαύσει και θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε.

Πώς είδατε το παιχνίδι;

Ικανοποιημένοι, το αποτέλεσμα είναι ασήμαντο στην προετοιμασία, δεν είναι σημαντικό. Αλλά είναι καλύτερα να κερδίζεις παρά να χάνεις, φυσικά. Στην ήττα εναντίον της United υπήρξαν θετικά πράγματα και σήμερα επίσης, καθώς και πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Η ομάδα κάνει βήματα μπροστά. Η Juventus είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί καλύτερα στη διεθνή σκηνή και έχει περισσότερο ρυθμό, έχει παίξει πέντε αγώνες. Παρά το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να το αξίζουμε, είχαμε ποιότητα και προσωπικότητα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και η νίκη είναι επίσης καλή.

Έχει γίνει λόγος για το ότι θα μπορούσε να’ρθει ο Neymar, ο Hazard... Αλλά, Asensio, Vinicius και Bale έχουν κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός;

Ο Μάρκο και οι υπόλοιποι έχουν κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα. Έχει παίξει σε μια λιγότερο συνήθη θέση από ό, τι συνηθίζει και την έχει ερμηνεύσει καλά. Όλοι ήταν πολύ καλοί.

Πως θα’ταν το να’χετε δύο βασικούς τερματοφύλακες στο ρόστερ αν έρθει ο Courtois;

Όταν έρθει, αν έρθει, ρωτήστε με. Προς το παρόν θα μιλήσω για το καλό παιχνίδι του Keylor, του Lunin, που ήταν εκπληκτικό. Εάν έχουμε μια άλλη κατάσταση στο τέρμα θα μιλήσω για αυτό το θέμα.

Εξετάζετε να μείνετε με τον Asensio ως ψευτοεννιάρι φέτος;

Δεν μου άρεσε ποτέ το ψευτοεννιάρι. Είναι μια εναλλακτική. Με μένα δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα. Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να αναζητήσουμε πράγματα και πόρους για να εκμεταλλευτούμε το ρόστερ που διαθέτουμε και σε συγκεκριμένες στιγμές πιστεύουμε ότι μπορεί να ενεργεί εκεί ή σε άλλες καταστάσεις. Το σημαντικό δεν είναι που παίζει, αλλά πώς παίζει. Ήταν πολύ καλός. Έχει κάνει έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα. Πρέπει να το τονίσουμε επειδή είχαμε έναν ισχυρό αντίπαλο απέναντι και με περισσότερο ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο στόχο που είναι στις 15 Αυγούστου

Vinicius και Asensio έχουν πιθανότητες να εγκατασταθούν ως βασικοί;

Δεν θα ξεχνούσα τους Lucas, Javi Sánchez, Reguilón, Valverde, Nacho... Δεν θα έδινα έμφαση σ’έναν ή δύο παίκτες.

Βλέπετε τον Reguilón με πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ;

Τις αποφάσεις θα τις πάρουμε όταν τελειώσει η προετοιμασία. Είναι ένας canterano με κεφαλαία γράμματα, με πάρα πολλή καρδιά, τον ενθαρρύνω να συνεχίσει έτσι. Τις αποφάσεις θα τις πάρουμε αργότερα.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.