News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lopetegui: "Courtois; Χτίζετε την γέφυρα πριν περάσει το ποτάμι..."

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε να μιλήσει για μεταγραφές στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν μιλάμε για όσους δεν είναι».


Ο Bale, σε αυτό το επίπεδο, μπορεί να κληρονομήσει το βάρος του Cristiano;

Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, δεν χρειάζεται να κληρονομήσει τίποτα. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε συγκρίσεις, αυτό το αφήνω για σας.

Φέροντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Bale, μπορεί να φτάσει να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο;

Αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο, θα δώσει το καλύτερο για την ομάδα και η ομάδα γι’αυτόν. Είναι η ομάδα αυτή που πρέπει να ωθήσει. Ο Γκάρεθ τα πάει εκπληκτικά και είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνει μια εξαιρετική σεζόν.

Πώς βλέπετε την ομάδα μια εβδομάδα πριν το Supercopa;

Η περιοδεία έχει χρησιμεύσει για να βρούμε ρυθμό. Έχουμε εκμεταλλευτεί τον χρόνο και πιστεύω ότι έχουμε βγάλει λάμψη στα λεπτά που είχαμε. Έχουμε προσαρμόσει τις ταχύτητες εκείνων που έχουν ενσωματωθεί. Είχαμε τον τραυματισμό του Vallejo, έχει μια θλάση που μπορεί να τον κρατήσει εκτός μερικές εβδομάδες. Ο Odriozola κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Έχουμε βελτιστοποιήσει το ρυθμό της προετοιμασίας.

Είπατε πριν απ’αυτό το παιχνίδι ότι Kovacic και Modric επρόκειτο να’ταν ευτυχισμένοι στη Μαδρίτη. Ο Kovacic θα φύγει. Ο Modric μένει εκατό τοις εκατό;

Είναι αλήθεια ότι ο Mateo έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Θα δούμε πώς θα τελειώσουν όλα. Εάν φύγει θα αναζητήσουμε λύσεις, χωρίς αμφιβολία. Για τον Modric, αυτό που είπε ο πρόεδρος με κατηγορηματικό τρόπο. Λίγα περισσότερα μπορώ να προσθέσω.

Ο Courtois είναι έτοιμος να’ρθει. Είναι ο Keylor ο τερματοφύλακάς σας για το Super Cup;

Δεν μιλάμε για εκείνους που δεν είναι στη Μαδρίτη. Θα μιλήσω για εκείνους που είναι. Δεν υπάρχει άλλος για τον οποίο μπορώ να μιλήσω. Έχετε δει ότι ο Keylor είναι εδώ κι έχει παίξει.

Έχετε μιλήσει με τον Keylor, είναι ήρεμος;

Χτίζετε την γέφυρα πριν περάσει το ποτάμι. Ο Keylor ήταν εκπληκτικός. Είναι εξαιρετικός και είναι ευτυχής που ανήκει στη Μαδρίτη κι εμείς να παραμείνει μαζί μας.

Ποιες λύσεις θα υπάρξουν αν φύγει ο Kovacic; Θα πάτε στην αγορά ή θα καταφύγετε στον Valverde;

Θα λάβουμε τις λύσεις εσωτερικά. Αν φύγει, η λύση θα’ναι ένας παίκτης του επιπέδου του. Θέλουμε ένα ισορροπημένο ρόστερ.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.