News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«La Gazzetta»: Ο Modric θα μιλήσει με τον Florentino και θα επιμείνει στο να φύγει

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η θέση του Κροάτη δεν έχει αλλάξει και είναι αποφασισμένος να πείσει τον πρόεδρο να του επιτρέψει να υπογράψει για την Inter το φετινό καλοκαίρι.


Παρά την απάντηση της Μαδρίτης στην πληροφορία της La Gazzetta dello Sport για το ενδιαφέρον της Ίντερ στον Modric («Δεν θα’φευγε ούτε για ένα ευρώ λιγότερο απ’της ρήτρας των 750 εκατομμυρίων»), η ιταλική εφημερίδα συνεχίζει να διαβεβαιώνει σήμερα ότι η θέση του Κροάτη δεν έχει αλλάξει καθόλου και είναι αποφασισμένος να πείσει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης να του επιτρέψει να υπογράψει για την Inter Milan αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την πληροφορία της ιταλικής εφημερίδας, θα το κάνει σε μια συνάντηση προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Κροάτης θα επιστρέψει απ’τις διακοπές του και θα ενσωματωθεί στη συγκέντρωση της λευκής ομάδας. Η θέληση του παίκτη να αναζητήσει νέες προκλήσεις και η πρόθεσή του να προσπαθήσει να πείσει τον Florentino είναι οι μεγάλες ελπίδες αυτή τη στιγμή για την Ίντερ μετά τις χθεσινές δηλώσεις του madridista προέδρου. Σα να μην έφτανε αυτό, η παρουσία του πράκτορα του παίκτη στο Μιλάνο βοηθά στο ν’αυξάνονται οι φήμες περαιτέρω, αν και πρέπει να θυμόμαστε ότι, μεταξύ άλλων, εκπροσωπεί επίσης τον Vrsaljko, ο οποίος μόλις υπέγραψε για την Ίντερ, κι αυτός θα μπορούσε να’ναι ο λόγος για την παρουσία του στην πόλη.

Ο Modric ανανέωσε τη σύμβασή του με τη Μαδρίτη πριν από δύο χρόνια μέχρι το 2020. Τώρα είναι 32 ετών, ώστε θα την ολοκλήρωνε στα 34 του. Παίρνει 9 εκατομμύρια ευρώ. Στην Ιταλία διαβεβαιώνουν ότι ο Modric δεν επιδιώκει μια βελτίωση μισθού. Δεν είναι στην ίδια κατάσταση με τον Cristiano παρά το ότι ο Modric έχει επίσης εξεταστεί απ’το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο έπρεπε να πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποφύγει μεγαλύτερα δεινά. Στην Ιταλία, ο Modric θα πλήρωνε 100.000 ευρώ ετησίως για το σύνολο των εσόδων που αποκτήθηκαν έξω απ’αυτή τη χώρα, αλλά γι’αυτά που παίρνει εκεί, θα πλήρωνε 50%.

Η εμφάνιση της Barcelona, η οποία φέρεται να’χει σχεδόν δεμένο τον Vidal (με τον οποίο η Inter είχε προχωρημένες τις διαπραγματεύσεις) δεν κάνει τίποτα άλλο απ’το ν’αυξάνει την πίεση για την επίτευξη μιας μεταγραφής πρώτου επιπέδου σ’αυτήν την αγορά για την interista ομάδα. Σύμφωνα με τη La Gazzetta, ο σύλλογος, εκτός απ’τον Modric, έχει κι ένα άλλο όνομα με το οποίο φέρεται να’χει εμπλακεί σε συνομιλίες, αλλά του οποίου το όνομα προσπαθούν να μην βγει στο φως ώστε να μην εμποδίσει μια πιθανή επιχείρηση σε περίπτωση που είναι το μόνο φυσίγγιο που τους απομένει πριν απ’το κλείσιμο της αγοράς στις 18 Αυγούστου.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.