News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κόντρα στο χρόνο ο Courtois

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Η αγορά στην Premier κλείνει στις 9 Αυγούστου


Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι έκπληκτοι με το ότι η Τσέλσι δεν βρίσκει τον τερματοφύλακα που χρειάζεται για να κάνει το τελικό βήμα για τη μεταγραφή του Thibaut Courtois. Με όλα συμφωνημένα με τον Βέλγο διεθνή, το γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν έχουν κανένα αντικαταστάτη εμποδίζει την ολοκλήρωση μιας επιχείρησης που στο club θεωρούταν δεδομένη εδώ κι εβδομάδες. Ο καλύτερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τρελός για να παίξει στη Μαδρίτη και ο σύλλογος επίσης για να υπογράψει έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σημαδέψει μια εποχή.

Τα 26 χρόνια που έχει τον κάνουν μια ασυναγώνιστη επένδυση. «Του απομένουν 10 χρόνια καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο» διαρρέουν στο Chamartin για να δικαιολογήσουν την υπογραφή του τερματοφύλακα όσο κι αν είναι ευχαριστημένοι με τον Keylor Navas, ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ, κι έκπληκτοι για τα καλά με την άφιξη του νεαρότατου Lunin, για τον οποίο πιστεύουν ότι έχουν πετύχει πλήρως με την απόκτησή του.

Αλλά η ολοκλήρωση του παζλ του τέρματος δεν θα’ναι εφικτή μέχρις ότου η Chelsea, όπως γράφτηκε, ν’ανακοινώσει τον αντικαταστάτη. Κι ο χρόνος τελειώνει, αφού η Premier αυτή τη σεζόν έχει αποφασίσει να κλείσει νωρίτερα τη μεταγραφική αγορά. Θα γίνει στις 9 Αυγούστου την ημέρα την οποία οι αγγλικές ομάδες δεν θα μπορούν πλέον να υπογράψουν. Ναι, θα μπορούσαν να πουλήσουν, αλλά αν δεν υπάρχει αντικαταστάτης είναι προφανές ότι δεν θα αφήσουν τον τερματοφύλακα να φύγει, πρώην της Ατλέτικο, με πορεία στο madridista club.

Ο χρόνος είναι λιγότερος από μία εβδομάδα. Στη Μαδρίτη περιμένουν, φυσικά, να καταλήξουν να υπογράψουν τον τερματοφύλακα που χρειάζονται για να δώσουν ελεύθερη οδό στην πώληση του Thibaut. Αλλά ούτε και υπάρχουν νεύρα στην λευκή διοίκηση. Ξέρουν ότι αν δεν έρθει αυτό το καλοκαίρι το τέρμα θα’ταν καλά καλυμμένο μ’έναν Keylor Navas που έχει δείξει ότι είναι ανάμεσα στους καλύτερους και θα παλέψει για το καθεστώς βασικού με τον Courtois αν έρθει τελικά σ’αυτήν την αγορά.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.