News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ημέρα M στη Μαδρίτη: σύνοδος κορυφής για τον Modric

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Του J. L. Calderón

Ο σύλλογος θα επιμείνει ότι είναι άθικτος, αλλά θέλει να ανταμείψει την άψογη καριέρα του στα λευκά


Σήμερα είναι η μέρα M στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μάνατζερ του Modric και το λευκό club έχουν προγραμματισμένη μια συνάντηση για να αντιμετωπίσουν την υπόθεση Λούκα, τη νέα καυτή πατάτα που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο τραπέζι μετά τους Ζιντάν, Κριστιάνο Ρονάλντο και Kovacic. Η σούπερ προσφορά της Inter που χειρίζεται το λευκό 10 έχει θέσει σε αμφισβήτηση την παραμονή του στο λευκό σύνολο, που στην περίπτωση του Κροάτη έχει πάρει τα ηνία του θέματος άμεσα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Πρώτον, κλείνοντας την πόρτα της εξόδου του και παραπέμποντας στη ρήτρα των 750 εκατομμυρίων ευρώ που είχε τεθεί στην ανανέωσή του μόλις πριν από δύο χρόνια. Δεύτερον, θέτοντας τα θεμέλια για μια κατανόηση για να ανταμείψει τον Modric και να προσαρμόσει το μισθό τους στο νέο καθεστώς του στην ομάδα και στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αφού ανακηρύχθηκε νικητής της Χρυσής Μπάλας στο Mundial κι έλαβε μια βροχή από επαίνους αφού οδήγησε την Κροατία μέχρι τον τελικό.

Ακριβώς η εντυπωσιακή απόδοσή του στη Ρωσία και το καθεστώς του ως κομμάτι κλειδί στα τρία Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό που έχει προκαλέσει να’χει αποφασίσει η Ίντερ να ξηλωθεί για να υπογράψει τον ιδιοφυή Κροάτη, κινούμενη απ’τη βόμβα της Γιουβέντους με τον Cristiano κι απ’το γεγονός ότι οι μάνατζερ του Modric άνοιξαν την πόρτα στη δυνατότητα ν’ακολουθήσει τα βήματα του Πορτογάλου στη Serie A.

Αλλά ο Λούκα είναι άθικτος για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που δεν έκαναν οι μάνατζερ του παίκτη -με τους οποίους υπάρχει μια μεγάλη ενόχληση στο σύλλογο εξαιτίας των τρόπων με τους οποίους έχουν συμπεριφερθεί σ’αυτό το θέμα- το’χει κάνει το λευκό σύνολο: κλείνει την πόρτα στην έξοδό του. Όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει επίσης και μια προθυμία να διαπραγματευτεί και να καταλήξει σε μια συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για να του βελτιώσει τη σύμβασή του, που δεν θα απείχε πολύ απ’αυτή που του προσφέρει η Ίντερ. Υπό αυτή την έννοια, η Μαδρίτη γνωρίζει ότι με τον Λούκα πρέπει να’χει μια λεπτομέρεια για την άψογη καριέρα του στο club και για το νέο του καθεστώς.

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν σήμερα στη συνάντηση που σκοπεύουν να έχουν με τους πράκτορες του παίκτη. Να προσεγγίσουν τις θέσεις για να επιτευχθεί μια γρήγορη συμφωνία και να βάλουν στο αρχείο αυτό το ζήτημα του μέλλοντος του Modric. Επειδή δεν είναι μόνο ένα θέμα του να μείνει, αλλά και να το κάνει νιώθοντας εκτιμώμενος και ικανοποιημένος με το νέο του καθεστώς στα λευκά αποδυτήρια.

Αυτό ακριβώς είναι που του μετέφερε ο José Ángel Sánchez, εκτελεστικός γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, στην ανεπίσημη συνάντηση που είχε με τον παίκτη την Τετάρτη, την ημέρα που ενσωματωνόταν στις προπονήσεις μετά τις διακοπές. Ο Λούκα είναι θεμελιώδης για τον σύλλογο κι έτσι του’χουν μεταφέρει, εν αναμονή του να ικανοποιήσουν τις οικονομικές του προσδοκίες και να σφραγίσουν την παραμονή του.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.