News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η «υπόθεση Modric» μπαίνει πια στις πιο καθοριστικές της ώρες

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Η Inter δεν έχει έρθει σε επαφή με τη Μαδρίτη. Δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη δαπάνη και η επιλογή τους είναι ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς.


Η Μαδρίτη δεν θέλει η "υπόθεση Modric" να επεκταθεί πολύ περισσότερο χρονικά. Ο Φλορεντίνο σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Κροάτη (σίγουρα σήμερα) για να λύσει οριστικά το ζήτημα. Ο πρόεδρος δεν σκοπεύει ν’ακούσει καμία προσφορά για έναν βασικό παίκτη για τον Lopetegui: παραπέμπει στη ρήτρα του (750 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Κροάτης είναι ξελογιασμένος απ’την προσφορά που του έχει κάνει η Ίντερ: δέκα εκατομμύρια καθαρά για τέσσερα χρόνια και δύο ακόμη σεζόν στην κινεζική Jiangsu με τους ίδιους όρους (συνολικά 60 εκατομμύρια καθαρά). Είναι αυτό που προσφέρει το ιταλικό club στον παίκτη, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς απ’την Inter δεν έχει έρθει σε επαφή με τη Μαδρίτη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν μια μεγάλη δαπάνη και η μόνη επιλογή τους για να υπογράψουν τον Κροάτη είναι ένας δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, μια φόρμουλα που η Μαδρίτη δύσκολα θα δεχόταν.

Το ενδιαφέρον της Inter στον Modric ξεκίνησε στην επιχείρηση που οδήγησε τον Vrsaljko στο ιταλικό club αυτό το καλοκαίρι. Ο madridista έχει τους ίδιους μάνατζερ με το πρώην rojiblanco και στις συνομιλίες ήταν οι εκπρόσωποί του αυτοί που εξέθεσαν στους milanistas ηγέτες την δυνατότητα να φύγει ο Κροάτης απ’τη Μαδρίτη. Εκείνη την στιγμή δημιουργήθηκε η προσφορά που σαγηνεύει τώρα τον Κροάτη.

Συνομιλία. Ο Modric θέλει να ακούσει τη Μαδρίτη πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Τώρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και παίρνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, ένα ποσό πολύ χαμηλότερο από αυτό που του προσφέρει η Inter. Ωστόσο, αν το λευκό club έχει μια χειρονομία μαζί του και του βελτιώσει τη σύμβαση, ο Κροάτης θα αποφάσιζε σίγουρα να συνεχίσει στο Bernabéu. Οι επόμενες ημέρες θα’ναι καθοριστικές, αφού κανένα από τα μέρη δεν θέλει να συνεχίσει αυτή η σαπουνόπερα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.