News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Sevilla θέλει να υπογράψει τον Kiko Casilla

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι αφίξεις πρώτα του Lunin, και του Courtois, αργότερα, του ανοίγουν την πόρτα της Μαδρίτης


Ο Kiko Casilla δεν είχε καμία πρόθεση να κινηθεί στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ένιωθε χαρούμενος, ικανοποιημένος και, το πιο σημαντικό, αναγνωρισμένος αθλητικά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η άφιξη των Courtois και Lunin τον έχει κάνει να αλλάξει γνώμη και πλέον ακούει προσφορές. Η πρώτη πρόταση που του έχει έρθει είναι απ’την Σεβίλλη, ομάδα που έχει δει τους δύο βασικούς της τερματοφύλακες την περασμένη σεζόν, τους David Soria και Sergio Rico, να’χουν αφήσει την πειθαρχία του sevillano συλλόγου, και να’ρχεται ο Τσέχος Tomas Vaclík.

Η Σεβίλλη έχει θέσει το βλέμμα της στον madridista τερματοφύλακα για να αγωνιστεί για το καθεστώς βασικού με τον πρώην της Βασιλεία, ο οποίος στα 29 του είναι διεθνής με την εθνική Τσεχίας. Το μόνο μειονέκτημα του Vaclik είναι η έλλειψη εμπειρίας στη LaLiga, οπότε η αθλητική διοίκηση τάσσεται υπέρ της επιλογής του βετεράνου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης (31 ετών).

Η παρουσία μέχρι πέντε τερματοφυλάκων στο πρώτο λευκό ρόστερ μετά την άφιξη του Courtois έχει επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις που ενδέχεται να κλείσουν στις επόμενες ώρες. Ο λευκός σύλλογος θα διευκολύνει την αποχώρηση του canterano, αλλά θέλει επίσης να πάρει κάποιο χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή του.

Ο καλύτερος συνεργάτης του Keylor

Ο Casilla επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2015 για να γίνει ο φύλακας του λευκού τέρματος μαζί με τον Keylor Navas. Η καλύτερη σεζόν του στην επιστροφή σ’αυτό που ήταν το σπίτι του στο στάδιο του σχηματισμού του ήταν η δεύτερη, στην οποία έφτασε να παίξει 19 παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του Κοσταρικανού διεθνή. Πριν επιστρέψει, ο Casilla έπαιξε στην Εσπανιόλ, την Κάντιθ και την Cartagena.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.