News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μπερδεμένη με την «υπόθεση Luka Modric»

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Η Μαδρίτη διαρρέει ότι δεν θα αντιτασσόταν σε μια πιθανή αλλαγή της σύμβασης που υπέγραψε ο Modric. Γι’αυτό υποδεικνύεται ο μάνατζερ του Κροάτη ως η αιτία του σεισμού.


Αυτό που έβλεπε στην αρχή ως απλή φήμη αγοράς, έχει αποκτήσει έναν τόνο που δεν αρέσει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η υπόθεση Modric μετατρέπεται σε μια χιονοστιβάδα που έχει πιάσει την οντότητα στα πράσα. Η καλύτερη απόδειξη είναι η δύναμη στην απάντηση. «Δεν θα φύγει ούτε για ένα ευρώ λιγότερο απ’τα 750εκ. € της ρήτρας του» είναι η θέση του συλλόγου και τη διαβίβασε χθες κατά τη διάρκεια μιας άτυπης συνάντησης με τους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Μαϊάμι με την ομάδα.

Σε ένα καλοκαίρι στο οποίο είχε πολύ οριοθετημένους τους δύο μεγάλους στόχους της (Neymar και Courtois), η αποχώρηση του Κροάτη θα αποδυνάμωνε τη Μαδρίτη σε μια απροσδόκητη ζώνη. Ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν ότι ίσως έπρεπε να παραχωρήσουν τον Kovacic, ο οποίος είχε ενημερώσει ότι ήθελε να φύγει για να παίζει περισσότερο μετά από ένα έτος που κατέληξε περισσότερο από απογοητευμένος με τον Ζιντάν. Θεωρούταν ότι αυτός ο χώρος θα ωφελούσε την ανάπτυξη του Ceballos και του Marcos Llorente. Γι’αυτό ο Lopetegui ζήτησε να μην ακούσουν καμία προσφορά γι 'αυτούς. Αυτό που δεν περίμενε το club ήταν να’χει ένα ανοικτό μέτωπο με τον άλλο Κροάτη, τον νικητή της Χρυσής Μπάλας του πρόσφατα ολοκληρωμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Μαδρίτη θεωρεί ότι το διαζύγιο  με τον Κριστιάνο για 100 εκ. €, ένα ποσό ακόμη και υψηλότερο απ’αυτό που κόστισε το 2009, δεν είναι μια κακή επιχείρηση. Το να επιτρέψει στον Modric να φύγει για μηδέν ευρώ, κάτι που προτίθεται η Inter, θα’ταν.

Ειδικά επειδή η Μαδρίτη διαρρέει ότι δεν θα αντιτασσόταν σε ενδεχόμενη αλλαγή της σύμβασης που υπέγραψε ο Modric το 2016 και που τον δένει στο Bernabeu μέχρι το 2020 (θα την ολοκλήρωνε στα 34 του). Θα τον εξίσωνε με τον Ramos στη μισθολογική κλίμακα, μόνο κάτω απ’τον Bale. Γι 'αυτό υποδεικνύεται ο μάνατζερ του Κροάτη (Vlado Lemic) κι ένας απ’τους μεσάζοντες υψηλού προφίλ με μεγάλη επιρροή στην Ίντερ, όπως και οι μηχανές της υπόθεσης Modric. Σε κάθε περίπτωση σημαίνει ένα πρόβλημα διότι τόσο ο Florentino Pérez όσο κι ο José Ángel Sánchez, γενικός αθλητικός διευθυντής, βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ομάδα και το λευκό 10 αναμένεται την Κυριακή στο Valdebebas για να επιστρέψει στις προπονήσεις... Αν κανείς τους δεν επισπεύσει την επιστροφή του (η λευκή αποστολή θα επιστρέψει στην Ισπανία την Τετάρτη), το τετ α τετ που αξιώνει ο Modric σύμφωνα με την La Gazzetta, θα πρέπει να περιμένει.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.