News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη καταλαβαίνει ότι ο Modric αξίζει μια αύξηση μισθού

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Για ν’αναγνωρίσει την καριέρα του και το νέο του καθεστώς


Ο Luka Modric είναι ένα απ’τα χαρακτηριστικά ονόματα της Ρεάλ Μαδρίτης στην περιοδεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν αναμενόταν, ούτε στο ελάχιστο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Κροάτης είναι απ’τους παίκτες που δεν συμμετείχαν στην αποστολή του Julen Lopetegui. Το όνομά του, ωστόσο, έχει γεμίσει ώρες και ώρες συζητήσεων από τότε που στην Ιταλία δημοσιεύτηκε η πιθανότητα να πάρει η Inter το madridista 10.

Η δυνατότητα, ωστόσο, σταμάτησε απ’το αφεντικό του club του Chamartin στο MARCA.com. «Ο Modric δεν θα φύγει απ’τη Μαδρίτη ούτε για ένα ευρώ λιγότερο απ’τα 750 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας», δήλωσε ο Florentino Perez να καταστήσει σαφές ότι με τον Lukita δεν θα υπήρχε, σε καμία περίπτωση, άλλη μια περίπτωση Κριστιάνο Ρονάλντο. Του Πορτογάλου του κατέβασε την τιμή του 1 δισεκατομμυρίου που υπήρχε στη ρήτρα του, στα 100. Η εμφάνιση της Juventus και η τελική έκβαση είναι γνωστές σ’όλους.

Η έκβαση της υπόθεσης Modric δεν έχει καμία σχέση με εκείνη αυτού που ήταν συμπαίκτης του στις τελευταίες έξι σεζόν. Θα συνεχίσει στη Μαδρίτη και η πρόθεση του συλλόγου είναι να αυξήσει το μισθό σ’έναν παίκτη που θεωρούν κλειδί κι ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσα σ’αυτούς που αμείβονται περισσότερο, κάτι που αξίζει η απόδοσή του. Τα 8 εκατομμύρια ετησίως θα αυξηθούν σ’αυτό που θα’ναι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας ενός παίκτη που, ας μην ξεχνάμε, είναι πλέον 32 ετών.

Θυμός για τη σιωπή του

Αυτό δεν σημαίνει, ούτε στο ελάχιστο, ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ενοχλημένοι απ’τη στάση του παίκτη και, ειδικότερα, του περιβάλλοντός του. Για τον πρώτο πιστεύουν ότι θα μπορούσε να’χε κόψει σύρριζα κάθε εικασία εκδηλώνοντας την επιθυμία του να συνεχίσει στο ίδρυμα. Γι’αυτούς που εκπροσωπούν τις υποθέσεις του θεωρούν ότι έχουν ενεργήσει μ’έναν τρόπο λίγο πιστό με την ομάδα που οδήγησε τον μικρόσωμο ιδιοφυή Κροάτη στην κορυφή του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου. Οι ενδιαφερόμενες διαρροές έχουν δημιουργήσει ένα πρόβλημα το οποίο δεν υπολόγιζε μια ομάδα που έχει ήδη ζήσει τους τυφώνες των εξόδων των Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και την εξέγερση του Kovacic.

Όπως και να’χει, οι επόμενες ώρες θα’ναι κλειδί ώστε να συναντηθούν Modric και Florentino Pérez. Θα’ναι η στιγμή να επιλυθεί το χάος, να πουν τα πράγματα πρόσωπο με πρόσωπο και να διαπραγματευτούν αυτήν την ανανέωση που θα σημάνει ένα ακόμα βραβείο για έναν Modric που λιγότερο από ένα μήνα πριν σήκωνε το τρόπαιο του καλύτερου παίκτη του τελευταίου Mundial.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.