News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα Bernabéu για αφιερώματα

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μαδρίτη σκοπεύει να προσκαλέσει τη Γιουβέντους του Ρονάλντο στο Trofeo Bernabéu το επόμενο καλοκαίρι


Την 11η Αυγούστου θα’ναι η Milan αυτή που θα περάσει απ’το Santiago Bernabeu για να παίξει στο τρόπαιο σε ανάμνηση του λευκού προέδρου. Το λευκό σύνολο και το ιταλικό θα θυμίσουν την 60η επέτειο του τρίτου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που κέρδισε το λευκό club και που τους έφερε αντιμέτωπους το 1958. Και είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μερικά χρόνια που κάνει διάφορα αφιερώματα ή για να θυμίσει ξεχωριστές ημερομηνίες για τον madridismo με αφορμή το καλοκαιρινό τουρνουά.

Το πιο ξακουστό ήταν αυτό που έλαβε ο Raúl González το 2013, τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του στην Schalke 04. Επέστρεψε με την Καταριανή Al Saad για να σκοράρει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να νιώσει και πάλι τη ζεστασιά των οπαδών και να θέσει τέλος, μ’αυτόν τον τρόπο, στην τεταμένη κατάσταση που βιώθηκε μετά το αντίο του στο λευκό club. Ο Hugo Sánchez επέστρεψε επίσης αλλά το έκανε ως προπονητής της Pumas.

Λοιπόν, αυτό του Raúl δεν είναι το τελευταίο αφιέρωμα που έχουν θελήσει να κάνουν οι ηγέτες της madridista οργάνωσης. Στις δύο τελευταίες σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης βολιδοσκόπησε την πιθανότητα να’ταν αντίπαλος των λευκών στο Trofeo Bernabeu η Πόρτο, αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους, το πορτογαλικό club δεν βρήκε το κατάλληλο πλαίσιο για να παίξει το παιχνίδι και, ως εκ τούτου, η επιστροφή του Iker Casillas σ’αυτό που ήταν το σπίτι του δεν ήταν δυνατή.


Τώρα, η επόμενη ομάδα που είναι σε εξέλιξη για την επόμενη σεζόν δεν είναι άλλη από την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο και να αποτίσει έτσι φόρο τιμής και να πει το αντίο που αξίζει ο Πορτογάλος μετά τα εννέα χρόνια του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η παρουσία της πρωταθλήτριας Ιταλίας αυτό το καλοκαίρι ήταν αδύνατη και δεν εξετάστηκε.

Η JUVE, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μετά την ένταση που βιώθηκε με τη μεταγραφή και τους έξι σκληρούς προηγούμενους μήνες, η σχέση μεταξύ του Πορτογάλου και των λευκών ηγετών φαίνεται να’χει βελτιωθεί και χωρίς να’χει ομαλοποιηθεί πλήρως για την ώρα, κάποιο μήνυμα που έστειλε ο CR7 φαίνεται να’χει χαμηλώσει την ένταση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει ένα μικρό αφιέρωμα στον Πορτογάλο, αλλά οι ηγέτες έχουν κατανοήσει ότι τώρα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να εκβιάσουν οποιαδήποτε κατάσταση. Άφησαν να περάσει η ευκαιρία κατά τη στιγμή της μεταγραφής μετά από ρητή αίτηση του Ρονάλντο, αλλά φιλοδοξούν αυτό το αφιέρωμα να λάβει χώρα το επόμενο καλοκαίρι μ’ένα ασφυκτικό Bernabeu.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.