News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εμμονή για το Super Cup

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Ο Lopetegui είναι πεπεισμένος ότι η μονομαχία εναντίον της Atlético μπορεί να σηματοδοτήσει το μέλλον του στη Μαδρίτη

"Είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεχίσει ο Keylor μαζί μας" Julen Lopetegui

"Είναι μια ομάδα μ’ένα πολύ μεγάλο ρόστερ που θα μας οδηγήσει στο όριο" Julen Lopetegui


Από τότε που ο Julen Lopetegui πέρασε την πόρτα του Valdebebas, μέρες μετά την απότομη αποχώρηση του απ’την εθνική, για να αρχίσει να προετοιμάζει τη νέα του εποχή, στην Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει μια σημαντική ημερομηνία χαραγμένη στο ημερολόγιο. Είναι η 15η Αυγούστου, ημέρα του αγώνα κατά της Ατλέτικο, ημέρα στην οποία ο νέος madridista προπονητής θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο σε αυτό το στάδιο, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

«Είναι ο μεγάλος στόχος αυτής της προετοιμασίας», επιμένει ο Julen για να ευαισθητοποιήσει τόσο προς τα έξω όσο και στα ίδια τ’αποδυτήρια για τη σημασία της κατάκτησης του πρώτου απ’τους πέντε τίτλους στους οποίους φιλοδοξεί η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος.

Εξ ου και δεν έχει διστάσει να καταλήξει να σχεδιάσει την προετοιμασία με όλα προσανατολισμένα ώστε να φτάσουν σε άριστη κατάσταση σ’αυτόν τον αγώνα μέσα σε μια εβδομάδα. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σ’όλους απ’την αρχή (οι μουντιαλικοί έχουν ενσωματωθεί κι αρκετοί δουλεύουν ατομικά στη Μαδρίτη, όπου θα φτάσει σήμερα η ομάδα) έχει δυσκολέψει τον προγραμματισμό που σχεδιάστηκε μαζί με τον Óscar Caro, τον προπονητή φυσικής κατάστασης της εμπιστοσύνης του κι επιλεγμένου, με τη βοήθεια του Antonio Pintus, για να καταστρώσει την πορεία που ακολουθούν για να’ναι έτοιμοι στο Ταλίν εναντίον της Atlético.


Ο στόχος, φυσικά, είναι να κερδίσει τον τίτλο και επίσης να το κάνει ενάντια σ’έναν αντίπαλο που, όπως παραδέχονται στην ίδια τη Μαδρίτη, ήταν ένας απ’αυτούς που ενισχύθηκαν καλύτερα αυτή τη σεζόν. Μάλιστα, θεωρούν ότι θα’ναι επίσης ένας από τους μεγάλους αντιπάλους στη Liga και το Champions League, όπως είναι συνηθισμένο από τότε που προσγειώθηκε ο Simeone σχεδόν πριν από επτά χρόνια.

Μια ήττα, όπως καταλαβαίνει ο Lopetegui, μπορεί να σημαδέψει την εποχή του στη Μαδρίτη, ένα club που δεν συγχωρεί τίποτα λόγω της τεράστιας απαίτησής του και στο οποίο όταν στραβώσει ο δρόμος είναι πολύ δύσκολο να ισιώσει. Μάλιστα, πριν την εποχή Ζιντάν το καλύτερο παράδειγμα είναι αυτό ενός Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος απέτυχε να πιάσει πτήση και τον Ιανουάριο και είχε υπογράψει ήδη το διακανονισμό.

Ως εκ τούτου είναι κατανοητό ότι ο Βάσκος προπονητής (ο οποίος γνωρίζει άριστα το club απ’την εποχή του ως παίκτης και προπονητής της Castilla) θεωρεί θεμελιώδες να κερδίσει τον πρώτο τίτλο κι ο άνεμος ν’αρχίσει να φυσάει υπέρ του ώστε το πρότζεκτ του, στο οποίο έχει τυφλή πίστη παρά την αποχώρηση του Cristiano Ronaldo, να πιάσει πτήση για να παλέψει για όλους τους τίτλους. Αλλά πρώτα, πρέπει να επιλύσει την εμμονή αυτής της προετοιμασίας, το Ευρωπαϊκό Super Cup.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.