News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Courtois: ''Η μεταγραφή μου; Δεν θα σχολιάσω τίποτα γι’αυτό. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα''

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ο Βέλγος τερματοφύλακας έκανε την τιμητική έναρξη στον αγώνα μεταξύ Genk και STVV


Η μεταγραφή του Thibaut Courtois για τη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλεί πολύ συζήτηση αυτό το καλοκαίρι. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, που ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, εξέφρασε πολλές φορές την επιθυμία του να παίξει για το λευκό club αλλά η τωρινή ομάδα του, η Τσέλσι, δεν του κάνει εύκολα τα πράγματα.

«Διάβασα ότι η Τσέλσι υπολογίζει τον Cortouis, αλλά έχω καταστήσει σαφές στο σύλλογο ότι η καλύτερη επιλογή γι 'αυτόν είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο Christophe Henrotay, πράκτορας του παίκτη, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Βέλγου.

Όπως ενημέρωσε ήδη η MARCA η επιχείρηση του Courtois έχει ημερομηνία λήξης καθώς στην Αγγλία η αγορά κλείνει στις 9 Αυγούστου και τόσο ο παίκτης, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι πρέπει να λύσουν τη σαπουνόπερα πριν απ’αυτή την ημερομηνία.

Ο τελευταίος που μίλησε ήταν ο ίδιος ο τερματοφύλακας αφού έκανε το τιμητικό εναρκτήριο λάκτισμα στον αγώνα μεταξύ της ομάδας στην οποία εκπαιδεύτηκε ως ποδοσφαιριστής, η Genk, ενάντια στην Sint-Truidense. Ο βελγικός Τύπος ρώτησε τον τερματοφύλακα για το μέλλον του στο οποίο απάντησε: «Η μεταγραφή μου; Δεν θα σχολιάσω τίποτα γι’αυτό τώρα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα».


«Δεν μπορώ να πω πολλά γι 'αυτό τώρα. Δεν το σκέφτομαι αυτό, είμαι πολύ ήρεμος, το ν’αγχωθώ δεν θα βοηθούσε. Το σημαντικό είναι να’μαι έτοιμος και προετοιμασμένος για την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε.

Ο Courtois θέλει να ζήσει στη Μαδρίτη για να’ναι πιο κοντά στην οικογένειά του και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπογράψει τον τερματοφύλακα αλλά το συμβόλαιό του με την Τσέλσι και το πρόβλημα του αγγλικού club να βρει έναν αντικαταστάτη εμποδίζουν την ολοκλήρωση μιας επιχείρησης που στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται δεδομένη εδώ κι εβδομάδες.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.