News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Courtois, επικείμενη λύση

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Στη Μαδρίτη ελπίζουν να κλείσουν την υπογραφή του τις επόμενες ώρες


Η σαπουνόπερα Thibaut Courtois φτάνει στο τέλος της. Ο Βέλγος τερματοφύλακας εξαντλεί τις πιθανότητές του να υπογράψει για την Ρεάλ Μαδρίτης, μια ανακοίνωση που θα μπορούσε να γίνει επίσημη τις επόμενες ώρες. Ο τερματοφύλακας, μάλιστα, έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο άμεσα ζητώντας απ’τον προπονητή της Chelsea, Maurizio Sarri, να ξεμπλοκάρει την αποχώρησή του για να συμμετάσχει άμεσα στην ομάδα του Chamartin.

Ο ανθρώπινος παράγοντας, -ο Thibaut θέλει να ζήσει στην Ισπανία μαζί με τα δύο του παιδιά-, είναι ένα απ’τα κλειδιά για να’χει αυξηθεί η πίεση με στόχο να δώσουν επιτέλους οι Άγγλοι το πράσινο φως στην αποχώρησή του απ’την οντότητα. Το άλλο γεγονός είναι ότι η Premier κλείνει την μεταγραφική αγορά της στις 9 Αυγούστου, οπότε μένουν λίγες μέρες για να μπορεί να υπογράψει έναν αντικαταστάτη.

Αλλά αυτό που έχει επιταχύνει πραγματικά την επιχείρηση είναι η σύμβαση που έχει υπογράψει με τους Άγγλους. Λήγει το 2019, μέσα σε ένα χρόνο, κι ο πρώην rojiblanco θα μπορούσε να διαπραγματευτεί την 1η Ιανουαρίου με όποιον θέλει για να φύγει ελεύθερος έξι μήνες αργότερα. Ως εκ τούτου στο Chamartín κατανοούν ότι η επιχείρηση θα επιλυθεί τώρα. Ο ποδοσφαιριστής θα παίξει εκεί όπου θέλει, η Μαδρίτη θα’χει τον καλύτερο τερματοφύλακα του Mundial και η Τσέλσι θα λάβει περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ που θα έχανε αν δεν τον πουλούσε τώρα.

Τώρα μένει να λυθεί το μέλλον των υπόλοιπων τερματοφυλάκων της ομάδας. Ο Keylor έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει την παραμονή του, αλλά στο T4 του Bernabéu δεν θα έβλεπαν άσχημα μια έξοδο για έναν τερματοφύλακα που έχει υπάρξει βασικός τις τρεις τελευταίες σεζόν. Ο στόχος, να’ναι ξεκάθαρη η κλίμακα στο τέρμα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Lunin -στον οποίο η Μαδρίτη έχει πλήρη εμπιστοσύνη- θα γινόταν ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από έναν Courtois του οποίου η επίλυση του μέλλοντός του είναι επικείμενη.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.