News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mundialistas στη σκηνή: Varane, Marcelo, Casemiro και ντεμπούτο του Courtois εναντίον της Milan

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Του Pablo Polo

Ο Lopetegui θέλει να τους δώσει λεπτά ενάντια στη Milan για να φτάσουν με ρυθμό στο Supercopa
   


Η Μαδρίτη αναμετράται με τη Milan με το μυαλό στον πρώτο τίτλο της σεζόν. Για τον Julen είναι πρωταρχικό να φτάσει στις καλύτερες συνθήκες και με όλους τις πιθανούς παίκτες στον πρώτο τίτλο της σεζόν, αυτή την 15η, Αυγούστου ενάντια στην Atlético. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής θα δώσει τα πρώτα λεπτά στους παίκτες που είναι βασικοί και δεν έχουν κάνει ακόμη ντεμπούτο αφού δεν ταξίδεψαν στην περιοδεία στις ΗΠΑ. Αυτή είναι η περίπτωση του Casemiro, του Marcelo, του Varane και του ίδιου του Modric. Εκτός απ'τον Κροάτη, ο οποίος μόλις που έχει προπονηθεί και έχει βρεθεί περισσότερο σε αναμονή για την επίλυση του μέλλοντός του, οι υπόλοιποι χρειάζονται ρυθμό αν θέλουν να έχουν πιθανότητες να αντιμετωπίσουν την rojiblanco ομάδα στο Ταλίν.

Είναι μια νύχτα επίσης και για να τιμήσει μερικούς mundialistas παίκτες. Ειδικά τον Varane, ο οποίος επιστρέφει στο Bernabéu παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία, ή τον ίδιο τον Modric, φιναλίστ και καλύτερος παίκτης του τουρνουά.

Λεπτά για τον Courtois

Το Bernabéu θα δει επίσης σίγουρα το ντεμπούτο του Thibaut Courtois. Ο Βέλγος έχει προπονηθεί αυτές τις μέρες για να φτάσει σε καλές συνθήκες. Η λογική λέει ότι ο Keylor θα'ναι απόψε βασικός γιατί το'χει κερδίσει, αλλά είναι πιθανό ο προπονητής να δώσει λεπτά στην τελευταία υπογραφή, στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι η πρώτη μονομαχία των λευκών στο Bernabéu και η πρώτη μονομαχία των δύο τερματοφυλάκων τους αυτή τη σεζόν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.