News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Vinícius, πρεμιέρα καρατίων

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος, η μεγάλη ελπίδα της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον


Από την πρώτη μέρα που έραψε το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο λευκό ίδρυμα υπάρχει η αίσθηση ότι βρίσκονται μπροστά σ’έναν ξεχωριστό παίκτη, διαφορετικό, απ’αυτούς που μπορούν να σημαδέψουν μια εποχή. Οι συνθήκες του είναι ενός παίκτη που μπορεί να γράψει ιστορία λόγω των πραγμάτων που δείχνει στο γήπεδο.

Πολύ γρήγορος, τολμηρός, με μια ακατάλληλη σωματική διάπλαση για ένα αγόρι 18 ετών, αλλά με το χαρακτηριστικό ταλέντο μιας χώρας, της Βραζιλίας, η οποία δημιουργεί παίκτες της ελίτ όπως οι Ελβετοί φτιάχνουν αξιόπιστα ρολόγια. Μιλάμε, φυσικά, για τον Vinicius Jr. Ο ίδιος που σήμερα θα ντεμπουτάρει στα λευκά για να αρχίσει να δείχνει ότι όλα όσα λέγονται στους διαδρόμους του Valdebebas είναι αλήθεια.

Αλλά όπως και οι προσδοκίες για το πολύ νεαρό ταλέντο είναι βάναυσες, έτσι είναι και η προσοχή με την οποία θέλουν να πάνε έτσι ώστε αυτό που είναι σήμερα ένα πρότζεκτ παικταρά να καταλήξει να’ναι η επιβεβαίωση ενός αστέρα. Καθόλου βιασύνες, καθόλου εξωφρενικές ελπίδες στα πάντα περίπλοκα πρώτα βήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Προσοχή, καλή γραφή και κατεργασία, με την υπομονή ενός χρυσοχόου, ενός διαμαντιού που φαίνεται ότι θα’ναι πολλών καρατίων.

Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ενθουσιασμού, νέων προσώπων, καινοτομιών. Όσο κι αν στην Ρεάλ Μαδρίτης περπατάνε πολύ αργά, αυτό του Vinícius είναι το όνομα που ενθουσιάζει περισσότερο για αυτή τη σεζόν. Ούτε το δελτίο του με τη juvenil, για να απελευθερώσει μια θέση στην πρώτη ομάδα όπως διαβεβαιώνουν στο σύνολο του Chamartin, ούτε το γεγονός ότι δεν έχει καν νούμερο στην πρώτη ομάδα, αφαιρούν ίχνος του ενδιαφέροντος μπροστά στην πρεμιέρα του παίκτη που μπορεί να ηγηθεί της ομάδας σε λίγα χρόνια από τώρα.

Αυτή τη στιγμή, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι, θα’ναι μια απ’τις madridistas ατραξιόν. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια από εκείνες που λένε στο Valdebebas ότι εκπλήσσουν όσους βλέπουν τις προπονήσεις καθημερινά μπορεί να προκαλέσει την τρέλα οπαδών ορφανών απ’τον ενθουσιασμό στον οποίο να προσκολλώνται μετά τη σκληρή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφορά του club τα τελευταία εννέα χρόνια. Θα δούμε τα ξημερώματα τα καράτια της πρεμιέρας του νέου προσώπου με το οποίο είναι ενθουσιασμένος όλος ο madridismo.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.