News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Υπόθεση Cristiano: ο Florentino ζητά τώρα 150 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τη "La Stampa"

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Του Mirko Calemme

Η εφημερίδα του Τορίνο διαβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος της Μαδρίτης είναι δυσαρεστημένος με τον Cristiano και τον πράκτορά του για το πώς διαχειρίζονται την κατάσταση.


Αν και η υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, προφανώς, είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου, αυτό που λείπει για να γίνει πραγματικότητα είναι μια λεπτομέρεια κι όχι απλή: η συμφωνία με τον Florentino Pérez. Το υποστηρίζει η εφημερίδα La Stampa του Τορίνο, η οποία κάνει λόγο για «δυσαρέσκεια» του προέδρου με τον Πορτογάλο και τον παράγοντα του για το πώς διαχειρίζονται την έξοδο και επίσης περιγράφει πώς ο ηγέτης θέλει ν’ανακοινώσει δημοσίως ο παίκτης την απόφαση να φύγει, «για να μην εξασθενίσει περαιτέρω την εικόνα του μετά την παραίτηση του Zidane».

Για όλους αυτούς τους λόγους, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ο Florentino δεν θα αποδεχόταν πια τα 100 εκατομμύρια που υπολόγιζε να επενδύσει η Juventus στην επιχείρηση: "Ζητάει 150 και, διαπραγματευόμενος, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, δεν θα δεχόταν λιγότερα από 130". Κάποιες «οικονομικές αψιμαχίες» που, όμως, δεν επηρεάζουν την αισιοδοξία της Γιουβέντους να φέρει εις πέρας τη διαπραγμάτευση. Φυσικά, η υπόθεση μιας γρήγορης έκβασης, σχεδόν αστραπιαίας, με αυτή την ταλαιπωρία γίνεται όλο και λιγότερο πιθανή. Αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Cristiano, αργά ή γρήγορα, θα φορέσει την bianconera φανέλα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.