News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πρώτο δίλημμα του Lopetegui για το Super Cup ενάντια στην Atlético: Το BB τι;

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Του J. L. Calderón

Χωρίς τον Cristiano και χωρίς τον αντικαταστάτη, Asensio, Isco, Lucas ή Vinícius θα μπορούσαν να συνοδεύσουν τους Bale και Karim


Με τους Μπενζεμά και Bale έξω απ’το Mundial απ’την αρχή και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκλεισμένο στους 16, ο Lopetegui είχε την ευκαιρία να παίξει το Ευρωπαϊκό Super Cup με το BBC. Όλα αυτά πριν επισπευστούν τα γεγονότα γύρω απ’τον Πορτογάλο εκρηκτικό και την αποχώρησή του στη Γιουβέντους. Μια επιχείρηση με την οποία έμπαινε τελεία και παύλα σε μια απ’τις πιο ένδοξες, μιντιακές και θριαμβευτικές επιθέσεις στην ιστορία. Και η οποία ανοίγει επίσης μια σειρά επιλογών για τον Lopetegui ενόψει του ευρωπαϊκού superderbi στις 15 Αυγούστου στο Ταλίν.

Την επόμενη Δευτέρα η Μαδρίτη αρχίζει μια προετοιμασία στην οποία ο Julen θα’χει μπροστά του το ν’αποφασίσει πώς και με ποιον θα ολοκληρώσει την λευκή επίθεση δίπλα στους Bale και Μπενζεμά, που είναι οι δύο που ξεκινούν με προβάδισμα, λόγω του καθεστώτος τους των βασικών και για το ότι να ξεκινάνε απ’την αρχή να δουλεύουν στις εντολές του Lopetegui.

Από εκεί και πέρα, είναι αρκετές οι επιλογές που έχει ο Lopetegui, πολλές απ’αυτές απ’τους Ισπανούς διεθνείς, που μετά το φιάσκο της Ρωσίας ανεβαίνουν στο τρένο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Όλοι τους θα βρεθούν στις εντολές του Lopetegui στις 28 Ιουλίου και συνεπώς θα συμμετάσχουν στην αμερικανική περιοδεία, όπου θα μπορέσουν ήδη να παίξουν σε κάποιον αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα’χουν κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες μπροστά τους για να βρεθούν σε συνθήκες για να παίξουν εναντίον της Atlético στο Ταλίν.

Μια πολυτελής τρίαινα

Οι Isco, Asensio και Lucas Vázquez σκιαγραφούνται ως οι κύριοι υποψήφιοι στο να συνοδέψουν στην επίθεση τους Benzema και Bale για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Τρεις παίκτες που ο Lopetegui γνωρίζει τέλεια και που δίνουν στον νέο λευκό προπονητή ένα τεράστιο φάσμα επιλογών κατά το σχεδιασμό της επίθεσης. Στη συνέχεια θα πρέπει να δούμε πώς ο Julen θέλει να παίξει για να καταλήξει ν’αποφασίσει. Αλλά αυτό που είναι σαφές είναι ότι μεταξύ των τριών του παρέχονται αρκετές παραλλαγές περισσότερο από αρκετές για την εποχή μετά το BBC.

Μετά θα υπήρχε η επιλογή του Vinicius. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αστέρας φτάνει με την επιθυμία να δώσει ένα χτύπημα στο τραπέζι και να αναδείξει όλο το ταλέντο που έκανε τη Μαδρίτη να πληρώσει γι’αυτόν 45 εκατομμύρια ευρώ. Στο club υπάρχουν πολλές προσδοκίες και θα μπορούσε να’ναι η μεγάλη αίσθηση του καλοκαιριού. Δύσκολο να στοχεύσει για βασικός στο Super Cup, αλλά είναι μια ακόμα επιλογή.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.