News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Financial Fair Play θέτει στο στόχαστρο τον Mbappé, αλλά απαιτεί να’ναι βασικός και πολλά χρήματα

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Του Fermín de la Calle

Είναι ο μόνος παίκτης που πείθει τον Florentino

Η υπογραφή του Kylian Mbappé είναι η μόνη που, σύμφωνα με τον Florentino Pérez, θα επέστρεφε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα εξώφυλλα όλων των μέσων ενημέρωσης του κόσμου αυτό το καλοκαίρι


Ο Neymar παραμένει ένας αδύνατος στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της άρνησης του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν στο να εγκαταλείψει ο Βραζιλιάνος την παριζιάνικη πειθαρχία. Μπροστά σ’αυτή την κατάσταση, ο Florentino Pérez αναρωτιέται ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική ως μεταγραφή αστέρα των λευκών αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος έχει αποκλείσει την υπογραφή του επιθετικού της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ, ενός παίκτη που δημιουργεί αμφιβολίες. Ο Αιγύπτιος έχει κάνει μια καλή σεζόν στο αγγλικό club, αλλά ο πρόεδρος δεν πιστεύει ότι έχει την επαρκή ιεραρχία για να’ναι ο επόμενος galáctico. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει προσφερθεί, αλλά η κακή σεζόν του Πολωνού στη Μπάγερν και το φρικτό του Παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργούν πολλές επιφυλάξεις στη λευκή τεχνική γραμματεία. Και τέλος υπάρχει ο Eden Hazard, ο οποίος περιμένει την κλήση του Florentino και εξακολουθεί να μην μπαίνει στα μάτια του προέδρου. Ειδικά επειδή αυτή η θέση είναι καλά καλυμμένη με τους Isco και Asensio.
 
Ο Mbappé τέλειωσε την πρώτη του σεζόν στην PSG με 21 γκολ και 16 ασίστ
Ο ποδοσφαιριστής που αρέσει στον λευκό αθλητικό διευθυντή είναι ο Kylian Mbappé. Η υπογραφή του Γάλλου επιθετικού είναι η μόνη που, σύμφωνα με τον πρόεδρο, θα επέστρεφε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα εξώφυλλα όλων των μέσων ενημέρωσης του κόσμου. Ο Mbappé ήταν ήδη λευκός στόχος το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Μονακό κατέληξε να τον πουλήσει στην PSG. Οι λευκοί έβαλαν 150 εκατομμύρια στο τραπέζι, 120 σταθερά και 30 σε μεταβλητές, για να πάρουν τις υπηρεσίες του. Αλλά η ομάδα του Αλ-Khelaifi κατέληξε να κλείσει τη μεταγραφή στα 180 εκατομμύρια, χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει αυτό το καλοκαίρι, λόγω μιας περίεργης επιχείρησης για να αποφύγει το μπλοκάρισμα απ’το Financial Fair Play. Πρέπει μόνο να τον δούμε με τη Γαλλία για να μάθουμε τον τύπο του παίκτη που είναι. Ενάντια στην Αργεντινή έβαλε δύο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και έδειξε το τεράστιο ταλέντο του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται και πάλι για τον παίκτη, έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αν θέλει να υπογράψει στην καλοκαιρινή αγορά θα πρέπει να απαλλαγεί από μερικά απ’τα αστέρια της για να μην παραβιάσει τον οικονομικό έλεγχο. Ο Al-Khelaifi έχει κηρύξει αδιαπραγμάτευτη την έξοδο του Neymar και είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την υπογραφή του Mbappé.

Οι Guardiola και Mourinho τον θέλουν επίσης

Ο Γκουαρντιόλα τον θέλει για τη Μάντσεστερ Σίτι και στην Αγγλία μιλάνε για έναν πόλεμο με τον Μουρίνιο για να πάρουν τις υπηρεσίες του. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα’ταν η τρίτη ενδιαφερόμενη ομάδα για την υπογραφή του. Ο Juni Calafat είναι ο οδηγός της υπογραφής του Γάλλου. Ο ισχυρός άνδρας του Φλορεντίνο στο διεθνές ποδόσφαιρο έβαλε ήδη 30 εκατομμύρια στο τραπέζι της Μονακό πριν από δύο καλοκαίρια, πριν εκραγεί ο παίκτης. Αλλά οι άνθρωποι του Πριγκιπάτου προτίμησαν να κρατήσουν τον παίκτη και οι madridistas δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τη μεταγραφή του.

Το πρόβλημα μπροστά σε μια υποθετική άφιξη του Mbappé είναι οι απαιτήσεις του. Ο Γάλλος απαίτησε ήδη, δια στόματος του πατέρα του, να παίρνει 12 εκατομμύρια ευρώ καθαρά όταν διαπραγματεύτηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι πριν πάει στην PSG. Ο επιθετικός απαιτεί να’ναι ο υψηλότερα αμειβόμενος του ρόστερ, εκτός απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό θα τίναζε στο αέρα τις μισθολογικές κλίμακες που έχει επιβάλλει ο Florentino στο λευκό ρόστερ. Οι απαιτήσεις του Γάλλου είναι περίπου 15 εκατομμύρια καθαρά (μέχρι πριν απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο), έτσι ώστε θα έπαιρνε περισσότερα απ’τον αρχηγό Sergio Ramos, τα τριπλά απ’τον Isco και πέντε φορές περισσότερο μισθό απ’τον Asensio. Κάτι που θα σήμαινε ένα πρόβλημα διαχείρισης στ’αποδυτήρια.


Ωστόσο, ο Florentino θα ήταν πρόθυμος να δεχτεί αυτή την απαίτηση, καθώς η άφιξή του θα προκαλούσε την έξοδο του Bale και η ανταλλαγή αυτοκόλλητων και μισθών δεν θα εκτόξευε υπερβολικά τη μισθολογική μάζα του ρόστερ. Επιπλέον, αθλητικά η αποχώρηση του Ουαλού θα καλυπτόταν απ’την άφιξη του Γάλλου. Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη απαίτηση που φαίνεται πιο περίπλοκη: ο Mbappé θέλει να του εγγυηθούν το καθεστώς βασικού όπως στην PSG.

Εκεί μπαίνει ο Julen Lopetegui, στον οποίο θα έπρεπε να επιβάλουν την υποχρέωση να’χει τον Γάλλο στην εντεκάδα επανειλημμένα. Αν η PSG ενθαρρυνθεί να πουλήσει τον επιθετικό, κάτι που στα γραφεία του Santiago Bernabeu βλέπουν λίγο πιθανό, ο Florentino δεν θα’χε πρόβλημα να καθίσει με τον προπονητή και να του ζητήσει ευαισθησία και διπλωματία στη διαχείριση των αποφάσεών του με τον Mbappé.

Ο Mbappé είναι η εναλλακτική για τον Neymar, με τον άσσο στο μανίκι του Hazard. Οι απαιτήσεις του Γάλλου φαίνονται, τώρα ναι, αποδεκτές. Αλλά την απόφαση την έχει και πάλι ο πρόεδρος της PSG. Φαίνεται ότι όλοι οι δρόμοι της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγούν στον Al-Khelaifi.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.