News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τ’αποδυτήρια έβλεπαν τον Cristiano Ronaldo καμένο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sanchez-Flor

Προειδοποιούσε για την επιθυμία του να φύγει

Ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυβε στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης την οργή του για το πρόβλημα με την εφορία και κατηγορούσε τον Florentino Perez ότι δεν θέλει να ξέρει τίποτα για αυτό το θέμα


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φύλαξε το μυστικό του μέχρι που εξερράγη μετά τον τελικό του Champions League στο Κίεβο για να ρίξει τη βόμβα που κανείς απ’τους συμπαίκτες του δεν είχε ξανακούσει απ’το στόμα του στα αποδυτήρια. Εκείνη η στιγμή στην οποία χάλασε τη γιορτή, όταν είπε «ήταν ωραίο να βρίσκομαι εδώ» έκατσε άσχημα στο ρόστερ κι οδήγησε τους αρχηγούς -Sergio Ramos και Marcelo- να τον επιπλήξουν ιδιωτικά, όπως έχει μπορέσει να μάθει η El Confidencial. Την αποχώρησή του μπορούσαν να την διαισθανθούν επειδή είχε καιρό που διαμαρτυρόταν μπροστά στους συμπαίκτες του για αυτό που πίστευε μία δίωξη της εφορίας εναντίον του και για την οργή που του έδινε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον προστάτευε σε αυτό το θέμα, όπως έκανε η Barcelona με τον Μέσι. Αλλά δεν πίστευαν ότι ο πλέον παίκτης της Γιουβέντους ήταν σε θέση να κάνει το βήμα να φύγει και λιγότερο το να «σχίσει» μετά από ένα τελικό του Champions League.

Ο Πορτογάλος δεν έκρυβε την οργή του στ’αποδυτήρια για το δημοσιονομικό πρόβλημα και κατηγορούσε τον Florentino Perez ότι δεν θέλει να ξέρει τίποτα για το θέμα αυτό, όσο κι αν όταν αποκαλύφθηκε η απάτη ο πρόεδρος μίλησε με τον Cristiano για να τον ηρεμήσει και να του δώσει ελπίδες ότι θα αναζητούταν μια καλή λύση. Με το πέρασμα των μηνών άρχισε να γίνεται πιο έντονος με την προσωπική του κατάσταση και με το να λέει ότι στη Μαδρίτη και στην Ισπανία δεν τον εκτιμούσαν, σχόλια που επαναλάμβανε στα αποδυτήρια χωρίς να διευκρινίζει ότι οι προθέσεις του περνούσαν απ’το να φύγει στο τέλος αυτής της σεζόν.

Μόνο ο Ζιντάν θα μπορούσε να’χει περισσότερες πληροφορίες, επειδή ο Πορτογάλος μοιράστηκε πολλές ιδιωτικές συνομιλίες με τον προπονητή. Ο Ζιζού ήξερε κάτι περισσότερο, αλλά σιωπούσε επίσης. Αρκετά είχε ο προπονητής σε μια φάση στην οποία η ομάδα κατέρρεε στο πρωτάθλημα και οι πιθανότητες να σώσει τη σεζόν περνούσαν απ’το να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Champions League. Κέρδισε στο Κίεβο κι αυτό μπορούσε να σημαίνει το σημείο καμπής για την αποκατάσταση της σταθερότητας μεταξύ Cristiano και Florentino. Δεν θέλησε ο Πορτογάλος επειδή ήταν πια καμένος και εξερράγη.

Οι συμπαίκτες (Sergio Ramos, Bale, Nacho ...) έχουν στείλει μηνύματα στον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω των κοινωνικών τους δικτύων για να επαινέσουν την επιτυχημένη καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και να εκθειάσουν τη μορφή του. Στα αποδυτήρια σέβονται την απόφασή του, αν και δεν την περίμεναν, και πηγές του ιδίου παραδέχονται σ’αυτή την εφημερίδα ότι ήταν «καμένος». Μια ομάδα που είχε τη λεπτομέρεια να φωνάξει στο πάρτι εορτασμού του Champions League στο Μπερναμπέου ένα τραγούδι που μπορούσε να βοηθήσει στο να αναθεωρήσει, «Cristiano, μείνε!». Δεν χρησίμευσε σε τίποτα για να τον σταματήσει, γιατί προειδοποιούσε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ότι ήθελε να φύγει, αν και σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο κατηγορηματικός όπως στις ανωτέρω λέξεις μετά τον τελικό.


Ελπίζουν στην υπογραφή του Neymar

Η γενική αίσθηση στο ρόστερ ήταν ότι κάτι μπορούσε να συμβεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά τα μηνύματα έδειχναν περισσότερο ότι ο Florentino Perez θα έκανε ό, τι είναι δυνατόν για να υπογράψει τον Neymar κι ο Κριστιάνο θα συνέχιζε στην ομάδα. Οι δύο μαζί. Μια ομαδάρα με τον Βραζιλιάνο και τον Πορτογάλο. Θεωρούσαν περισσότερο δεδομένο ότι εκείνος που μπορούσε να φύγει ήταν ο Μπέιλ. Δεν έχει συμβεί έτσι και τους μένει η ελπίδα ότι ο πρόεδρος θα πραγματοποιήσει την υπογραφή του Neymar.

Επιθυμία δεν τους έχει λείψει ποτέ, και υπάρχουν αποδείξεις μ’αυτά τα νεύματα και τα δημόσια μηνύματα: ο Modric δεν κρατήθηκε όταν αντάλλασε την φανέλα του με τον Neymar σε ένα φιλικό στο Άνφιλντ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και του είπε: «Σε περιμένουμε». Ο Μαρσέλο, σε μια συνέντευξη Τύπου πριν από το ταξίδι στη Ρωσία, δήλωσε: «Ο Κριστιάνο δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Neymar έχει την πόρτα ανοιχτή». Στο ίδιο πνεύμα, έχουν εκφραστεί οι Casemiro και Sergio Ramos. Ο αρχηγός έφτασε να πάρει την άδεια να κάνει ένα αστείο: «Μακάρι να’ρθει ο Neymar, αλλά θα’πρεπε να διαπραγματευτεί τα γενέθλια της αδελφής του». Τον Neymar τον περιμένουν, αφού δεν είναι ο Cristiano, με την ιδέα της έναρξης ενός νέου πρότζεκτ με τον Lopetegui, με τον οποίο πάνε μέχρι θανάτου μετά την απόλυσή του από ομοσπονδιακός.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.