News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα υπέρ και τα κατά των Hazard και Neymar

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Ο Βραζιλιάνος είναι ο επιθυμητός κι ο Βέλγος επικεφαλής σ’ένα plan Β μαζί με τον goleador Kane


Το όνειρο του Florentino Pérez περνάει απ’τον Neymar jr. Ούτε το γεγονός ότι δεν έχει δώσει την καλύτερη εκδοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε απ’το Βέλγιο στους 8 με μόλις δύο γκολ, δεν αλλάζει τον στόχο του madridista προέδρου, πεπεισμένος ότι το 10 της Βραζιλίας είναι ο φυσικός κληρονόμος των μεγάλων αστέρων την τελευταία δεκαετία, του Λέο Μέσι και του ίδιου του Ρονάλντο. Αυτή η ηγεσία που αποδεικνύει στη Βραζιλία και την Παρί Σεν Ζερμέν του δίνει γαλόνια για να’ναι η νέα λευκή αναφορά και είναι ίσως η κύρια εγγύησή του μαζί με τη μιντιακή που θα’ταν άφιξή του στο Chamartín.

Η δυσκολία έγκειται στο να πείσει την PSG, με απεριόριστους πόρους όσον αφορά τα χρήματα, να ξεφορτωθεί το μεγάλο της στοίχημα για να κερδίσει επιτέλους το Champions League. Και να το κάνει μόλις 365 ημέρες μετά την καταβολή 222 εκατομμυρίων ευρώ στη Barça.

Η πολυπλοκότητα της επιχείρησης, όσο κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ήδη πολλές προσεγγίσεις στον παίκτη και η προδιάθεση του παίκτη είναι να υπερασπιστεί τη λευκή φανέλα, θέτει εναλλακτικές εάν αυτό του Neymar δεν γίνει και οι madridistas δεν μπορέσουν να μετατρέψουν τον επιθετικό, και πρώην αιώνιο αντίπαλό τους, στην επόμενη εικόνα τους. Να ειπωθεί ως κάτι αρνητικό επίσης το προβληματικός που μπορεί να’ναι ο ποδοσφαιριστής και το περίφημο περιβάλλον των φίλων του.

Στην περίπτωση του Hazard έχει υπάρξει το Mundial αυτό που είχε ως αποτέλεσμα μια ώθηση για έναν παίκτη που δεν διστάζει, κάθε φορά που μιλά, να εκδηλώνει την επιθυμία του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μια εγγύηση που αρέσει πάντα στο club της Concha Espina και που, μετά την εξαιρετική απόδοσή του στη Ρωσία, τον τοποθετεί ως ηγέτη του σχεδίου Β, εάν δεν έρθει ο Neymar. Επιπλέον, πρόκειται για έναν φθηνότερο παίκτη και τερματίζει τη σύμβαση το 2020, οπότε η Chelsea έχει μόνο αυτό το καλοκαίρι και το επόμενο για να εισπράξει.

Ενάντια στην υπογραφή του είναι ότι δεν πρόκειται για έναν ικανό goleador όπως ο Neymar και δεν έχει το χάρισμα του Βραζιλιάνου για να καταλάβει το μιντιακό μέρος, που θα κατάφερνε να καλύψει το 10 της Βραζιλίας.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.