News Update :

powered by Agones.gr - livescore

SuperMadrid για το Ευρωπαϊκό Super Cup

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Του Eduardo Redondo

10 απ’τους 15 mundialistas είναι πίσω κι ο Julen θα μπορούσε να υπολογίζει σε όλους τους σε άριστη κατάσταση


Οι φόβοι που έδειχναν ότι πολλοί απ’τους λευκούς mundialistas δεν θα έφταναν εγκαίρως για να παίξουν σε πλήρη φυσική κατάσταση το Ευρωπαϊκό Super Cup στις 15 Αυγούστου εναντίον της Atlético, διαλύονται εντελώς.

Μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι παίκτες που προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης στην εθνική είναι ήδη πίσω και θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους πριν απ’την ένταξή τους στην προετοιμασία του Julen Lopetegui που θα ξεκινήσει στις 16 Ιουλίου στο Valdebebas.

Πριν απ’τους Ισπανούς, οι Toni Kroos, Keylor Navas, Κριστιάνο Ρονάλντο και Achraf αποκλείστηκαν επίσης απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι θα φτάσουν στην προετοιμασία με χρόνο να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα πριν παίξουν το Σούπερ Καπ στην πόλη του Ταλίν.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς θα παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης με επικεφαλής τον Lopetegui κι ο πρώτος τίτλος που θα διεκδικήσουν στην σεζόν στον οποίο επιπλέον είναι οι κάτοχοι, έχοντας επιβληθεί επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν.

Πέντε παίκτες συνεχίζουν

Μόνο οι Βραζιλιάνοι Casemiro και Marcelo, οι Κροάτες Modric και Kovacic κι ο Γάλλος στόπερ Ραφαέλ Βαράν βρίσκονται ακόμα στη μουντιαλική διοργάνωση έτσι ώστε η ένταξή τους στην ομάδα θα καθυστερήσει ανάλογα με το πού μπορούν να καταφέρουν να φτάσουν με τις αντίστοιχες εθνικές τους.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.