News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όλο και πιο μακριά απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Cristiano Ronaldo

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Του Jesús Sánchez

Το κλαμπ θα μπορούσε να αποδεχθεί την προσφορά των 100 εκατομμυρίων της Juve


Ο Cristiano Ronaldo είναι όλο και πιο μακριά απ’την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός από απροσδόκητη στροφή της τελευταίας στιγμής (η οποία δεν πρέπει να αποκλειστεί), ο Πορτογάλος επιθετικός θα φορέσει απ’την επόμενη σεζόν τα χρώματα της Γιουβέντους, που θα πλήρωνε 100 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας και πρώτου σκόρερ στην ιστορία του λευκού κλαμπ.

Όπως έχει ενημερώσει η σήμερα MARCA, η bianconero ομάδα είναι η καλύτερα τοποθετημένη για να υπογράψει τον Cristiano Ronaldo και έχει ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις για να αναλάβει τη μεταγραφή του αστέρα της Real Madrid. Σύμφωνα με το Jugones, το λευκό club θα αποδεχόταν την προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ απ’το ιταλικό club για να διευκολύνει την έξοδό του αστέρα του, στον οποίο θα πλήρωνε 30 εκατομμύρια ανά σεζόν.

Αν και η Μαδρίτη έχει παραπέμψει πάντα στην ρήτρα του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, ο Κριστιάνο πήρε τη madridista εγγύηση, τη γραπτή δέσμευση, να του ευνοηθεί η έξοδος σε αντάλλαγμα για ένα εύλογο ποσό που, φυσικά, δεν ήταν 1 δισεκατομμύριο.

Ο Ρονάλντο έχει στην κατοχή του τα έγγραφα με τα οποία το club του εγγυάται ότι θα διευκόλυνε την αποχώρησή του, αν και με αποχρώσεις. Ίσως το κλειδί για την υποθετική διαπραγμάτευση να’ναι η έννοια του «άμεσου αντιπάλου» που αντικατοπτρίζεται στο έγγραφο λόγω του οποίο ο Cristiano θεωρεί ότι μπορεί να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αντάλλαγμα για ένα ποσό μικρότερο απ’αυτό που ορίζεται στην ρήτρα.

Η Juve διαχειρίζεται ήδη αυτό που θέλει να παίρνει ο Cristiano, τις διαφορές της στη διαπραγμάτευση με τον Florentino Perez, και είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα συμβόλαιο στα ποσά που θέλει ο επιθετικός, περίπου 30 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέχρι το 2022.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.