News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo ανεβαίνει στο αεροπλάνο της περιοδείας εν αναμονή του να κλείσει ο δανεισμός του στην Real Sociedad

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Ο μπακ θα επιστρέψει όταν γίνει επίσημη η μεταγραφή του στο Anoeta


Ο Theo Hernández θα πάει στην περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μπακ περιμένει να υλοποιηθεί ο δανεισμός του για μία σεζόν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά ελλείψει του να κλείσουν οι τελικές λεπτομέρειες θα’ναι ένας ακόμη στην αποστολή του Julen Lopetegui. Το ταξίδι, λογικά, θα’ναι μετ’επιστροφής σε περίπτωση που οι δύο σύλλογοι καταλήξουν να ξεπεράσουν τις διαφορές για να κάνουν επίσημη τη μεταγραφή του νεαρού μπακ.

Εν τω μεταξύ, με τον δανεισμό ολοκληρωμένο, σύμφωνα με κοντινές πηγές, στο 90% ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει σπίτι στο Σαν Σεμπαστιάν. Η φιλία του με τον Miguel Ángel Moyá, με τον οποίο συνυπήρξε στην Atlético, θα τον βοηθήσει να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει μια νέα ζωή εκεί. Φυσικά, για ένα χρόνο και χωρίς δυνατότητα επέκτασης εκ μέρους του συνόλου του Anoeta.

Όμως όλα αυτά είναι προς το παρόν εν αναμονή του να κλείσει ένας δανεισμός. Ως εκ τούτου ο Theo θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα οδηγήσει τη madridista αποστολή στο να αντιμετωπίσει τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις της προετοιμασίας εναντίον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ρόμα. Αγώνες στους οποίους ίσως δεν φτάσει ένας Theo που περιμένει την επικείμενη αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης.









Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.