News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui 'υπογράφει' τον Ceballos

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Ο νέος προπονητής του έχει πει ήδη ότι θα’χει έναν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν


Ο Dani Ceballos είναι ένας από τους παίκτες που, με την αλλαγή του προπονητή, μπορεί να βελτιώσει περισσότερο τη θέση του στο ρόστερ. Με τον Zidane επικεφαλής, ο πρώην της Betis έπαιξε μόλις 899 λεπτά σε όλη την περασμένη σεζόν, μοιρασμένα σε 22 παιχνίδια όπου στην πλειοψηφία συμμετείχε μόλις στα τελευταία λεπτά. Ένας πολύ δευτερεύων ρόλος που δεν ήταν αυτό που περίμενε ο παίκτης, ακόμα 21 ετών, όταν αποφάσισε να υπογράψει για τη Μαδρίτη, απορρίπτοντας, μεταξύ άλλων, τη Barca.

Λοιπόν, η άφιξη του Julen Lopetegui στην ομάδα τον βάζει σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ο νέος προπονητής, ομοσπονδιακός κατά τη φάση στην οποία ο Ceballos ηγούταν της εθνικής Ισπανίας Κ 21, εμπιστεύεται πλήρως τον παίκτη για να’ναι σημαντικός στο κέντρο του. Η ηλικία του Modric, 32 ετών, καθώς και η σταθερή πρόθεση του Kovacic να εγκαταλείψει την ομάδα, εκδηλωμένη στη MARCA απ’τον ίδιο τον Κροάτη, του ανοίγει ένα ειδυλλιακό σενάριο για να κάνει ένα βήμα μπροστά στην ομάδα.


Μάλιστα, χωρίς να κοιτάζει πέρα ​​από αυτό το καλοκαίρι, ο Ceballos έχει πιθανότητες να’ναι σημαντικός ήδη στον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Ατλέτικο οι Κροάτες θα φτάσουν με λίγη προετοιμασία κι ο Casemiro θα’χει μόλις λίγες ημέρες προπονήσεων, έτσι ώστε η εμφάνιση του Dani στην εντεκάδα δεν θα’ταν έκπληξη αν δούμε τις πρώτες προπονήσεις κι ότι ο ίδιος ο Lopetegui δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον μέσο.

Θα’ταν ένας τρόπος να αποδείξει, όπως έχει κάνει ήδη αυτές τις μέρες σε ιδιωτικές συνομιλίες, ότι εμπιστεύεται πλήρως τον παίκτη, ένα ταλέντο εδώ και χρόνια, το οποίο τα λεπτά μπορούν να κάνουν να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που του χρησίμευσε για να’ναι ο ηγέτης μιας ομάδας της Primera όπως η Betis όταν δεν είχε φτάσει ακόμη σε ηλικία 20 ετών.

Η εμπιστοσύνη στον utrerano είναι τέτοια ώστε, ακόμη κι αν φύγει ο Ματέο, όπως ζήτησε ήδη απ’τον σύλλογο, στη Μαδρίτη δεν εκτιμούν την υπογραφή ενός άλλου μέσου για την ενίσχυση μιας απ’τις πιο ταλαντούχες γραμμές των αποδυτηρίων.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.